phishing

Emirdağ, “koltuğu bırakmam” diyor

Emirdağ, “koltuğu bırakmam” diyor

Emirdağ, “koltuğu bırakmam” diyor
21 Kasım 2017 - 18:49 - Güncelleme: 21 Kasım 2017 - 19:05

Emirdağ, “koltuğu bırakmam” diyor
Süper Amatör Küme’de lider durumda bulunan Emirdağspor, ligin yeni ve zayıf ekiplerinden Kayıhan Belediyespor ile karşı karşıya geldi
SERCAN SAYIN- Süper Amatör Küme’de şampiyonluk için emin adımlar ile ilerleyen ve liderlik koltuğunda bulunan Emirdağspor, ligin yeni ve iddiasız takımlarından Kayıhan Belediyespor ile karşı karşıya geldi ve sahadan 5-0 gibi farklı bir skor ile mağlup ayrıldı.
MÜCADELEDEN AYRINTILAR
İlk yarıda dakikalar henüz 8’i gösterdiğinde ani bir atak ile rakip ceza sahasına gelen Emirdağspor’dan Seçkin sahneye çıktı ve durumu 1-0’a getirdi. Bulduğu golün ardından ataklarına devam eden Emirdağ, 17’inci dakikaya girildiğinde bir kez daha atak gerçekleştirdi ve sahneye bir kez daha Seçkin çıkarak durumu 2-0’a getirdi. Karşılaşmada 19’uncu dakikaya gelindiğinde bu kez sahneye Oktay çıktı ve durum 2-0. Bulduğu 2 golün ardından ataklarını sürdürmeye devam eden Kırmızı siyah’lı ekip, 24’üncü dakikaya girildiğinde takımının ilk 2 golünü atan Seçkin fileleri bir kez daha havalandırarak durumu 3-0’a getirdi ve hat-trick yaptı. Deyim yerinde ise dur durak bilmeyen Emirdağ 36’ıncı dakikaya gelindiğinde yine Seçkin ile golü buldu ve durum 4-0’a geldi. Bu skor, aynı zamanda ilk yarının da skoru olarak kayıtlara geçti.
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum