phishing

Aslı Güngör, Hıdırlık'ı salladı

Aslı Güngör, Hıdırlık'ı salladı

Aslı Güngör, Hıdırlık'ı salladı
30 Temmuz 2017 - 18:13

Aslı Güngör,

Hıdırlık'ı salladı

 

 

Hıdırlık Yaz Akşamları'nın bu haftaki sanatçısı Aslı Güngör’dü. Birbirinden güzel şarkılarını Afyonkarahisar halkı için seslendiren Aslı Güngör'ün sahne aldığı üçüncü haftada coşku doruğa çıktı

 

 

 

KURTULUŞ-Afyonkarahisar Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Hıdırlık Yaz Akşamları'nın üçüncü haftasında Aslı Güngör sahne aldı. Ünlü sanatçı birbirinden güzel şarkılarını Afyonkarahisar halkı için seslendirdi.

Bir yaz klasiği haline gelen, eğlence ve müziğin vazgeçilmez adresi Hıdırlık Yaz Akşamları'nda ünlü sanatçı Aslı Güngör'ün sahne aldığı üçüncü haftada coşku doruğa çıktı.

Sevilen sanatçıyı dinlemek için Hıdırlık Açık Hava Tiyatrosuna akın eden vatandaşlar, konser alanını tamamen doldururken, yoğun ilgiden dolayı birçok vatandaş konseri ayakta izlemek zorunda kaldı.

HARUN KOÇAK’I UNUTMADI

Hareketli ve duygusal şarkılarla Hıdırlık Anfi Tiyatroyu adeta sallayan Aslı Güngör, kendisini Afyonkarahisar halkı ile buluşturan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür etti. Afyonkarahisar halkına unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçı Aslı Güngör, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Harun Kolçak'ı da rahmetle anarak sevilen sanatçının bir şarkısını seslendirdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Aslı Güngör'e çiçek takdim eden Başkan Çoban da sevilen sanatçıya sunduğu müzik ziyafeti nedeniyle teşekkür etti.

Hıdırlık Yaz Akşamları, 30 Temmuz Pazar gecesi, geçen hafta hava muhalefeti nedeniyle ertelenen Ahmet Selçuk İlkan konseriyle sona erecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum