phishing

Zafer Halk Oyunları Festivali’ne büyük ilgi

Zafer Halk Oyunları Festivali’ne büyük ilgi

Zafer Halk Oyunları Festivali’ne büyük ilgi
28 Ağustos 2017 - 10:53

Zafer Halk Oyunları Festivali’ne büyük ilgi

 

 

16. Uluslararası Zafer Halk Oyunları Festivali’ne Bosna-Hersek, Gürcistan, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Bulgaristan, Romanya, yurt içinden Ankara ve Aydın'dan gelen halk oyunları ekipleri katıldı

 

 

 

Afyonkarahisar Belediyesinin Zafer Haftası dolayısıyla düzenlediği 16. Uluslararası Zafer Halk Oyunları Festivali Akarçay’da gerçekleştirildi. Büyük ilgi gören festivalde yurt dışından Bosna-Hersek, Gürcistan, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Bulgaristan, Romanya yurt içinden Ankara ve Aydın'dan gelen halk oyunları ekipleri sahne aldı.

İZLEYİŞLERDEN BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Uluslararası Zafer Halk Oyunları Festivali Afyonkarahisar halkı tarafından beğeniyle izlendi. Gürcistan ve Kırgızistan halk oyunları ekiplerinin gösterisi seyirciler tarafından büyük alkış aldı.

Daha sonra havai fişek gösterisi yapıldı. Afyonkarahisar 16. Uluslararası Halk Oyunları Festivaline Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi, Almanya Hamm Belediye Başkanı Thomas Hunsteger Petermann ve eşi, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Vali Yardımcısı Erhan Günay ve çok sayıda kişi katıldı.(AA)

YORUMLAR

  • 0 Yorum