phishing

Afyonkarahisar’ın Kocaöz beldesinde yaptırılan Fırat Yılmaz Çakıroğlu parkı açıldı

Afyonkarahisar’ın Kocaöz beldesinde yaptırılan Fırat Yılmaz Çakıroğlu parkı açıldı

Afyonkarahisar’ın Kocaöz beldesinde yaptırılan Fırat Yılmaz Çakıroğlu parkı açıldı
21 Şubat 2018 - 11:47 - Güncelleme: 22 Şubat 2018 - 00:08

KURTULUŞ ÖZEL HABER

 

Şehadetinin sene-i devriyesinde Ülkücü şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına Afyonkarahisar’ın Çobanlar İlçesine Bağlı Kocaöz Kasabası’nda yaptırılan park törenle açıldı.

Kocaöz kasabasının MHP’li belediye başkanı İbrahim Nal İzmir’de karşıt grup tarafından uğradığı saldırıda öldürülen Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu anısına yaptırılan Park Afyonkarahisar’ın Çobanlar İlçesine bağlı Kocaöz beldesinde düzenlenen törenle açıldı.

Şehadetinin sene-i devriyesine denk gelen açılış töreninde duygulu anlar da yaşandı.Analamlı bir günde açılışı yapılan park ziyaretçiler tarafından gezildi.

Açılış törenine Kocaöz Belediye başkanı İbrahim Nal,Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı,Fetibey Belediye Başkanı Mustafa Özdemir,Pazarağaç Belediye Başkanı Adem Bulut,K.Karacaören Belediye başkanı Muhterem Algül,Kayıhan Belediye Başkanı Ömer şahin ve Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Abdurrahman Timur bayram ile yaönetim kurulu üyeleri Ve kocaöz halkı katıldı.

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl başkanı A.Timur Bayram ;”Bin yıldır bu topraklarda yaşıyoruz ancak hala bizi bu topraklarda misafir görüyorlar. Dün adı Mehmet'ti bugün Fırat oldu. Vatan toprağı için ölmekten korkmadılar. Etrafımız dost görünümlü düşmanlarla çevrili. Bundan sonra da bu vatan için ölmekten korkmayız" diye konuştu.

 

Kocaöz Belediye Başkanı Ibrahim Nal;” Gençlerimiz, vatan uğruna şehit olmaya devam ediyor. Bundan sonra da vatan için mücadelemiz devam edecek. Aileler, gözlerinden bile sakındıkları evlatlarını okusunlar diye üniversitelere gönderiyorlar. İşte o gençlerden biri de Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimiz. Yüreğimiz çok buruk, bazen kelimeler kifayetsiz kalabiliyor. Bizim vatan mücadelemiz devam edecek ancak bu daha iyi eğitim alarak olacak. Meydanlarda, sokaklarda değil, okullarda daha iyi eğitim alarak, daha iyi noktalara gelerek mücadele edilecek" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum