phishing

Afyok tribünlerden çekildiğini açıkladı

Afyok tribünlerden çekildiğini açıkladı

Afyok tribünlerden çekildiğini açıkladı
26 Mayıs 2017 - 14:47 - Güncelleme: 26 Mayıs 2017 - 15:52

Afjet afyonspor'un bağımsız taraftar grubu afyok TRİBÜNLERDEN ÇEKİLİYORUZ başlığı ile sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Afyok grubunun açıklaması aynen şöyle;"

12 senedir, en kötü günlerde bile sonuna kadar mücadelesini verdiğimiz ve dik duruşumuzdan asla taviz vermediğimiz Afyonspor tribünlerinden, gün itibariyle çekilmiş ve Afyok grubunun faaliyetlerini sonlandırmış bulunmaktayız.

Bizler bu defa gerçekten kaybettik, kaybettirildik.. Bu büyük sahipsizliğin ortasında hiç bir şekilde derdimizi anlatamadık, kendimizi ifade edemedik.. Bu şehrin öz evlatları olan bizlere; en ufak bir olayda bile devamlı holigan yakıştırması yapanlardan, sahipsiz kalışlarımızdan, baskılardan, önyargılardan ve günah keçisi ilan edilip sindirilmeye çalışılmaktan sıkılarak kendimize bizler ne için mücadele ediyoruz sorusunu sormak zorunda bırakıldık..

Bugüne kadar yapılan ve kamuoyundan takdir toplayan tüm faaliyetlerimiz göz ardı edilmiş ve bu şehrin en yüksek marka değerlerinden biri olan Afyok grubu dağıtılmaya mecbur edilmiştir.

Bunca yıllık emeklerimizi yok sayarak bizleri bu kararı almaya zorlayan kim varsa HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ..

Sanılmasın ki; Afyonspor sevdamızdan zerre bir şey kaybettik.. Fakat eski Atatürk stadının, kapalı sol tribününün akan çatısı altında, kan ağladığımız kötü günlerde, amatör liglerde, köylerde, kasabalarda onurlu bir şekilde büyüyen bu çocuklar; Afyonspor'un tarihi yükselişinin yaşandığı bu günlerde, ihtişamlı, büyük stadların ve endüstriyel futbolun arasında ki karmaşada sahipsiz kalarak sevdasını yüreklerinin en derinine gömmek zorunda bırakılmıştır.

12 yıldır acısıyla, tatlısıyla kocaman anılar biriktirdik.. Yıllardır hayatının her alanından feragat ederek emek vermiş ve bizlerle yılmadan yürümüş tüm abi ve kardeşlerimize sonsuz teşekkürler..

Umuyoruz ki bizden daha iyi ve daha örnek bir şekilde Afyonspor tribünleri temsil edilmeye çalışılsın.. Fakat tribünlerde en ufak bir pankartımız dahi bulunmayacak, Afyok grubu artık tribünlerde olmayacaktır..

Bundan sonraki dönemde Afyonspor menfaatleri uğruna emek sarf eden herkese sonsuz başarılar diliyoruz. Son kez daha umuyoruz ki; bu şehir yıllardır hasret kaldığı başarıları yakalasın..

Afyonspor çok yaşasın! Biz yokuz.. 
Yaşasın şehrine ihanet etmeyen tribün çocukları!"

YORUMLAR

  • 0 Yorum