phishing

Transferde durmak yok yola devam

Transferde durmak yok yola devam

Transferde durmak yok yola devam
25 Mayıs 2017 - 19:40

Afyon belediye yüntaş voleybol takımımız Smaçör Mehmet Hacıoğlu, Berk Özbek ve libero Doğuş Yapıcı’yı transfer etti.

Efeler Ligi'nde yeni sezonda iddialı bir takım oluşturmak için çalışmalara devam eden takımımız bu doğrultuda, Tofaş Spor Kulübü'nden Smaçör Mehmet Hacıoğlu, Palandöken Spor Kulübü'nden libero Doğuş Yapıcı, Konya Büyükşehir Belediyespor'dan smaçör Berk Özbek’i renklerine bağladı.

Afyonkarahisar Belediyesinde düzenlenen imza törenine, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Belediye Yüntaş Kulüp Başkanımız Abdullah Aydoğan ve Yönetim Kurulu Üyemiz Burhan Kınay katıldı.

Transferlerin hem Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı için hem de sporcular için hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanımız Çoban, kazasız belasız bir lig geçirmeleri temennisinde bulundu.

Afyon Belediye Yüntaş Kulüp Başkanımız Abdullah Aydoğan ise bu sezon üst sıraları hedeflediklerini belirterek bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüğünü genç ve dinamik bir takım olacaklarını ifade etti.

Başarılı sporcular Mehmet Hacıoğlu 2, Doğuş Yapıcı ve Berk Özbek ise kendilerini 1 yıllığına mor beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum