phishing

Adalet bunun neresinde?

Adalet bunun neresinde?

Adalet bunun neresinde?
16 Eylül 2017 - 12:28

Adalet bunun neresinde?

 

TBF Disiplin Kurulu, Afyon Belediye'den Cevher Özer'e 3 maç ceza verdi. Galenos cup'ta bir maç oynamayan Özer Federasyon Kupası'nın ilk iki maçında da takımdaki yerini alamayacak

 

SERCAN SAYIN- Bergama’da gerçekleştirilen Galenos Cup’a katılan ve ikinci maçta Düzce Belediyespor ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Afyon Belediyespor hakkında haksız kararlar verildi. Federasyon, Cevher Özer’e deyim yerinde ise çok ağır cezalar verdi.

İŞTE O KARAR

Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “"Afyon Belediye Spor Kulübü sporcusu Cevher Özer’in, 08.09.2017 tarihinde İzmir’de oynanan Afyon Belediye Spor Kulübü – Düzce Belediye Spor Kulübü 3. Galenos Cup müsabakasında, müsabaka görevlisine yönelik davranışı sebebiyle Basketbol Disiplin Yönergesi’nin 36. maddesi uyarınca 3 müsabakadan men ve 3.000,00-TL para cezası ile cezalandırılmasına, oybirliği ile karar verilmiştir.”

HATIRLATMAK GEREKİRSE…

Fiziksel şiddet dışında hiçbir ülkede oyunculara maç cezası verilmiyor, bunun yerine canlarını daha fazla yakabilecek para cezası uygulanıyor. Bu konuda gecikiyoruz.

HAKEMLERİN İKİ TANESİ BURSA’DAN

Düzce Belediyespor ile oynanan müsabakada görev alan hakemlerden iki tanesinin Bursa bölgesinden oldukları öğrenildi. Kurallara uymadan takımımızdan dört ismi saha dışına gönderen hakemler, B Klasman Tekin Özübir ve B Klasman Orhan Çağrı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum