phishing

Her maç zor geçecek

Her maç zor geçecek

Her maç zor geçecek
16 Eylül 2017 - 12:28

Her maç zor geçecek

 

Sandıklıspor Teknik Direktörü Ufuk Sarı “Futbolda her maç zordur. Her maçın kendine ayrı bir zorluğu vardır. Ben kolay maç oynamadım. Her maça aynı özveri ve gayret içinde hazırlanacağız” dedi

 

SERCAN SAYIN- Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Fatsa Belediyespor ikinci etap kamp çalışması için gittiği Afyon’da hazırlıklarına sıkı bir şekilde devam ediyor. Teknik Direktör Ufuk Sarı’nın direktifleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyaz’lı ekip, yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

İNŞALLAH HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ

Afyon kampında açıklamalarda bulunan Sarı, futbolcuların istekli ve hırslı bir şekilde sezona hazırlandığını söyledi. Oyuncularının forma savaşı verdiğini kaydeden deneyimli teknik adam, “Hazırlık sürecimiz iyi geçiyor. Kampta bayram dolayısıyla oyunculara izin vermiştik ve pazartesi günü çalışmalarımıza kaldığımız yerden yeniden başladık. Kamp boyunca gerek Sandıklı’da gerekse de Afyon’daki çalışmalarımızda oyuncularımızın hırslı ve istekli olması bizleri sevindirdi. Bu sezon gerçekten herkes şampiyonluğa inanıyor. İnşallah şampiyonluk hedefiyle çıktığımız bu yolda sezon sonunda zafere ulaşacağız” diye konuştu.

EKSİKLERİMİZİ SIFIRA İNDİRECEĞİZ

Kampın son gününe kadar üç hazırlık maçı yaptıklarını belirten Sarı, “Üç hazırlık maçımız oldu. Oynadığımız hazırlık maçlarında takım olarak istediğimiz seviyeye geldik. Çok acele etmedik zamana yaydık. Oyuncular da gereken özveriyi ve mücadeleyi sahada gösteriyorlar. Genel olarak takımdan ve oyunculardan memnunum. Oynayacağımız hazırlık maçlarında eksikliklerimizi tamamen sıfıra indirerek lige hazır hale geleceğiz” şeklinde konuştu.

HER MAÇA AYNI ÖZVERİYLE ÇALIŞACAĞIZ

Tecrübeli teknik adam, açıklamasının son bölümünde ise fikstür değerlendirmesi yaparak, fikstürü avantaja çevirebilecek güçlerinin olduğunu kaydetti. Sarı şöyle konuştu: “Fikstürü değiştiremiyoruz sonuçta o yüzden ne olursa olsun hazır olacaktık zaten. Bu fikstürü avantaja çevirebileceğimize inanıyoruz. Çünkü fikstürü avantaja çevirebilecek gücümüz var. Ama tabi Futbolda her maç zordur. Her maçın kendine ayrı bir zorluğu vardır. Ben kolay maç oynamadım. Her maça aynı özveri ve gayret içinde hazırlanacağız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum