phishing

Tüm gücümüzü lige vereceğiz

Tüm gücümüzü lige vereceğiz

Tüm gücümüzü lige vereceğiz
22 Eylül 2017 - 22:18

Tüm gücümüzü lige vereceğiz

 

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında deplasmanda Afjet Afyonspor’a 2-0 yenilen Ankaragücü’nde Teknik Direktör İsmail Kartal maç sonrası değerlendirmelerde bulundu. Kartal, Afyon ekibini tebrik ederken, tüm güçlerini lige vereceklerini de sözlerine ekledi.

 

İsmail Kartal, “ Bugün buraya kadroda az şans bulan ve genç arkadaşlara şans verdik. Onları da görebilmek onların da bu takıma ne kadar katkı verebileceklerini tam net görebilmemiz için bir de takıma sonradan katılan oyuncular vardı onların da maç eksiği olduğu için onları takıma monte ettik” dedi.

YENİ KURULAN BİR TAKIMIZ

Tecrübeli teknik adam, “ İlk devreye baktığınız zaman yeni kurulan bir takımız. Bu takımın tabii ki zamana ihtiyacı var. Çok iyi bir görüntü vermedik biraz dağınıktık rakipte ilk devre iyi oynadı güzel de bir gol attı. İkinci yarı da yaptığımız değişiklikler ile oyunu dengeledik ve zaman zaman da üstün oynamaya başladık. Bir iki tane de pozisyonumuz vardı fakat daha sonrada yaptığımız tekrar bir hatadan dolayı 2-0 kaybettik. Bizim asıl olan ligimiz ligimize bakacağız bütün gücümüzü oraya vereceğiz. Afyon takımını da bu galibiyetinden dolayı tebrik eder, başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum