phishing

Taraftarlar yönetime talip oldu

Taraftarlar yönetime talip oldu

Taraftarlar yönetime talip oldu
10 Kasım 2017 - 19:39

Taraftarlar yönetime talip oldu

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Mersin İdmanyurdu’nda, kulüp yönetimine taraftarlar talip oldu. Tribün liderlerinden Alaattin Bulut, "Sahip çıkmıyorlarsa, önümüzü açsınlar" dedi

 

KURTULUŞ- Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Mahmut Karak’ın istifa ederek olağanüstü kongre kararı almasının ardından 1 hafta geçmesine rağmen, başkan adaylığı için henüz bir isim ortaya çıkmazken, taraftar gruplarından ‘yönetime talibiz’ açıklaması geldi.

ADAY YOKSA ADAY OLURUZ

Tribün liderlerinden Alaattin Bulut, hafta sonu yapılacak olan kongre öncesi bir grup taraftar ile birlikte Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde yaptığı açıklamada, belediye başkanlarına yeni bir yönetim kurulu oluşturması çağrısında bulunarak, eğer böyle bir oluşum yapılmayacaksa taraftar grupları olarak kendilerinin aday çıkaracaklarını söyledi.

ARTIK SORGULAMAMIZ GEREKİYOR

Ali Kahramanlı döneminden bu yana herkesin kendisini sorgulaması gerektiğini dile getiren Bulut, "Kahramanlı döneminde, dönemin bakanı ve milletvekillerinin gereken desteği verdiğini gördük. Bakanlarımız Mersin’e olan ilgilerini zamanında gösterdiler. Peki Mersin bu bakanlara ne verdi? Koskocaman bir hiç. Yeri geldi onları yuhaladık. Onun için kendimizi sorgulamamız gerekiyor" diye konuştu.

DOĞRU DÜZGÜN PARA YOK

Bazılarının ise eski yöneticilere ’hırsız’ diyerek, dosya sallayarak, bazılarını FETÖ’cü ilan ederek, savcılığa şikayet ederek bu takıma sahip çıkacaklarını sandıklarını belirten Bulut, "Son geldiğimiz noktada kulüp sahipsiz bir konuma geldi. Herkesin merak ettiği bir nokta var. Bu kulüp nasıl bu hale geldi. Kısa ve özet olarak şu; bu kulüpte temlik koymalar, borçlandırmalar adeta moda haline geldi. Geldiğimiz noktada içi boşaltılmış bir kulüp var. Gelen para bir şekilde buharlaşırken yapılan masraflar kulübün üzerine borç olarak yazıldı. Altyapı hocalarına para verilmiş mi, hayır. Futbolculara para verilmiş mi, hayır. Çalışanlara para verilmiş mi, hayır. Yani harcanan doğru düzgün bir para yok" ifadelerini kullandı.

CAMİANIN TARAFTARI YERİNİ ALMALI

Kulübe sahip çıkmak isteyen herkesin, ’Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz destek verirse ben aday olurum’ dediğini ileri süren Bulut, "Yani kısacası şu, Kocamaz para verecek bizim yöneticilerimiz de başkanlık yapacak, yöneticilik yapacak. Böyle bir şey yok. Bu kulüp Mersin halkının, Mersin şehrinin kulübü. Ahmet’in, Mehmet’in kulübü değil. Ama geldiğimiz noktaya baktığınız zaman kulüp de bir tane sporla ilgili insan kalmadı. Her aileden üç dört kişi üye yapıldı. Siyasi bir partiymiş gibi akrabalar, eş dost üye yapıldı. Stada gelenlerin yüzde 90’ı üye bile değil. Halbuki bu camianın bir taraftarı var. Bu taraftar bu kulüpte yerini alamadı" şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum