phishing

Tahincioğlu BSL'de 17. Hafta sona erdi

Tahincioğlu BSL'de 17. Hafta sona erdi

Tahincioğlu BSL'de 17. Hafta sona erdi
04 Ocak 2019 - 07:53 - Güncelleme: 04 Ocak 2019 - 09:11

 

 

Afyon Belediyespor'un bay geçtiği Tahincioğlu BSL'de hafta çekişmeli ve sert maçlara sahne oldu.

Bu dönemi Jan Vesely'den yoksun oynamak durumunda kalan Fenerbahçe zaman zaman oyuncular arasında gerilimlerin meydana geldiği karşılaşmadan 23 farkla galip çıktı.

Pınar Karşıyaka uzatma sonunda Beşiktaş Sompo Japan'ı yenerek play-off yarışını sürdürdü. Berk Uğurlu 25 sayıyla kariyer rekorunu kırarken her alanda katkı verdi.

Ligde kalmak için ekstra galibiyetlere ihtiyacı bulunan İBB, TOFAŞ karşısında düşük savunma konsantrasyonu ile oyuna ortak olamadı.

Gaziantep Basketbol, Can Uğur Öğüt yönetiminde oynadığı iyi basketbolla, ligde 4 maçlık galibiyet serisi yakalayarak düşme hattından uzaklaşıp play off mücadelesi vermeye başlayan Banvit'i Bandırma'da mağlup etti.

Bahçeşehir Koleji'nin çok üstün başladığı karşılaşmada Galatasaray ikinci yarıda kontrolü eline geçirdi ve 15 farkla kazandı.

Adatıp Sakarya BŞB, koç Ozan Bulkaz'ın 2. dakikada atılmasına karşın çok istekli oynayarak hücum kapasitesi yüksek Büyükçekmece'yi 69 sayıta tuttu ve beşinci galibiyetini aldı.

Anadolu Efes ilk yarıdaki görüntüye göre rahat kazanacağı izlenimini verdiği maçta Darüşşafaka Tekfen'i uzatmada yenebildi.

 

Kaynak: Basketfaul.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum