phishing

Susuz, 3 attı 3 aldı

Susuz, 3 attı 3 aldı

Susuz, 3 attı 3 aldı
14 Kasım 2017 - 17:26

Susuz, 3 attı 3 aldı

 

Süper Amatör Ligin orta sıralarında bulunan iki takımı Susuz Belediyespor ile İscehisarspor, Susuz Belde sahasında karşı karşıya geldiler

 

SERCAN SAYIN- Ligde pekte fazla iddiaları bulunmayan Susuz Belediyespor ile İscehisarspor kozlarını Susuz’da kozlarını paylaştılar. Çetin geçen mücadeleden galip ayrılan taraf, 3-1’lik skor ile Susuz Belediyespor oldu.

KARŞILAŞMADAN DETAYLAR

Mücadeleye konuk taraf İscehisarspor hızlı başladı ve 30’uncu dakikada Ahmet takımını 1-0öne geçiren isim oldu. Bu skor, aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. Karşılaşmada ikinci yarıya ev sahibi Susuz daha hızlı ve etkili başlayan taraf oldu. İkinci 45 dakikalık dilimde 70’inci dakikada Ziya takımının 1-1’lik eşitliği sağladığı golü attı. Bulduğu beraberlik golünün ardından Ataklarını daha da sıklaştıran ev sahibi Susuz Belediye, 77’de bir kez daha Ziya ile aradığı golü buldu ve durum 2-1’e geldi. Müsabakanın bitiş golü de Susuz’dan geldi. 90+2’de bir penaltı vuruşu kazanan Susuz, Akif ile durumu 3-1’e getirdi ve sahadan 3 gol bularak 3 puan ile ayrıldı.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum