phishing

Spor’da özlenen tablo gerçek oldu

Spor’da özlenen tablo gerçek oldu

Spor’da özlenen tablo gerçek oldu
21 Mayıs 2017 - 19:21 - Güncelleme: 22 Mayıs 2017 - 09:25

Spor’da özlenen tablo gerçek oldu

 

KURTULUŞ (ÖZEL)-Afyonkarahisar’da uzun bir süredir spor alanında özlenen tablo futbol, basketbol ve voleybol’da gerçek oldu. Futbol’un yanı sıra salon sporlarına duyulan ilgide her geçen gün arttı.

 

Spor Toto 3. Lig 3. grupta şampiyon olarak 2. Lige yükselen Afjet Afyonspor, Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Afyon Belediyesi Basketbol takımı ve Efeler liginde mücadele eden Afyon Belediyesi Yüntaş Voleybol takımı Afyonkarahisar’ın gururu oldu. Uzun bir süredir hem futbol’da hem de salon sporlarından yoksun kalan Afyonkarahisar, son 4 yıldır alınan başarılı sonuçlar ile adını tüm ülke genelinde duyurmayı başardı. Özellikle basketbol ve voleybol ile salon sporlarına hızlı bir giriş yapan Afyon Belediyesi, şehrin tek profesyonel futbol takımı olan Afjet Afyonspor’un da yanında yer aldı.

 

TARAFTARLAR TAKIMINI YALNIZ BIRAKMIYOR

Futbol, basketbol ve voleybol’da alınan başarılı sonuçlar Afyonkarahisar halkının spor’a olan ilgisini de her geçen gün arttırdı. Özellikle basketbol ve voleybol maçlarında takımlarını yalnız bırakmayan Afyonkarahisar halkı, tribünlerdeki yerlerini alarak takımlarına olan güvenlerini bir kez daha gösterdi. Voleybol’da Efeler ligi, basketbol’da Türkiye Basketbol 1. Ligi ve futbol’da da 2. lige yükselen Afyonkarahisar, komşu illerin yanı sıra yerel ve ulusal medya tarafından da başarıları takdirle karşılandı.

 

TESİSLEŞME BAŞARIYI TETİKLİYOR

Afyonkarahisar’a spor’u yeniden sevdirmek ve hasreti gidermek için büyük bir çaba harcayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise seçim vaatlerinden birisi olan Spor Kompleksini hayata geçirerek, tesisleşmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha kamuoyuna göstermiş oldu. Özellikle salon sporlarında artan seyirci desteğini fark eden Belediye Başkanı Çoban, eski SSK hastanesinin bulunduğu araziye Spor Salonu ve Gençlik Merkezini kazandırmak gerekli girişimlerin sonuç verdiğini kamuoyuna duyurarak, inşaatı hızlı bir şekilde başlamıştı. İnşaatın bu yıl içerisinde tamamlanması ile birlikte salon sporlarının yapılacağını da yaptığı her konuşmada dile getiren Çoban, spor, sağlık ve termali birleştirerek Afyonkarahisar’ın önemli bir merkez olması için mücadele ettiklerini belirterek, çalışmaları bire bir takip ediyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum