phishing

Son Dakika Zeytin dalı operasyonundaki Şehidimizin annesi çaylı

Son Dakika Zeytin dalı operasyonundaki Şehidimizin annesi çaylı

Son Dakika Zeytin dalı operasyonundaki Şehidimizin annesi çaylı
07 Şubat 2018 - 21:55 - Güncelleme: 07 Şubat 2018 - 22:09

Afrin'in Bülbül beldesi güneybatısı ile El Maski civarındaki Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarına yönelik PKK/KCK/PYD-YPG ve DAEŞ terör örgütü mensuplarınca düzenlenen tanksavar ve havan saldırıları sonucu 2 askerin şehit olduğu bildirildi.

 

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Afrin'in Bülbül beldesi güneybatısı ve El Maski civarında bulunan TSK unsurlarına yönelik PKK/KCK/PYD-YPG ve DAEŞ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen tanksavar ve havan saldırıları sonucu 2 askerin şehit olduğu ifade edildi.

 

Saldırının ardından bölücü terör örgütü mensuplarına bölgedeki mevcut ateş destek vasıtalarıyla karşılık verildiği belirtildi.

 

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

Edinilen bilgilere göre ; Başçavuş Ömer Bilal Akpınar'ın annesinin çaylı olduğu ve Karabük'te ikamet ettikleri öğewnildi.

Şehidimize Allahtan rahmet ailesine sabır dileriz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum