phishing

Son Dakika Son KHK ile Afyonkarahisar'dan 1 ihraç 12 göreve iade

Son Dakika Son KHK ile Afyonkarahisar'dan 1 ihraç 12 göreve iade

Son Dakika Son KHK ile Afyonkarahisar'dan 1 ihraç 12 göreve iade
12 Ocak 2018 - 10:02 - Güncelleme: 12 Ocak 2018 - 12:06

 

 

Resmi Gazete'de yayımlanan 697 sayılı KHK ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarından 214, TSK'dan ise 48 kişi kamu görevinden çıkartıldı, birer televizyon ve radyo kanalı kapatıldı. FETÖ’nün "Mor Beyin" kumpası sonucu ByLock kullandıkları iddiası nedeniyle görevlerinden ihraç edilen 2 bin 168 kamu çalışanından bin 823’ü de görevlerine iade edildi.

Yayınlanan 697 sayılı KHK ile Afyonkarahisar'dan da 1 kişi ihraç edilirken 12 kişi ise görevlerine iade edildiler.

AKÜ Veteriner Fakültesi Araştırma Görevlisi Mustafa Evcimen 697 sayılı KHK ile ihraç edildi. Evcimen,geçtiğimiz aylarda FETÖ soruşturması kapsamında görevden alınan daha sonra ise göreve iade edilen Mustafa Evcimen Daha sonra yapılan operasyonla Görev yaptığı AKÜ Veteriner Fakültesi'nde tutuklanarak gözaltına alınmıştı.Tutuklandığında eşininde 6 aydır tutuklu bulunduğu ortaya çıkmıştı. 

697 sayılı KHK ile 12 kamu görevlisi de görevlerine iade edildi.

 Afyonkarahisar E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu Gökhan Önal ve Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü 2. Sınıf Emniyet Müdürü Metin Çetin ile Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürülüğü'nde görevli öğretmenler ; Abdurrahman Evin,Bekir Emre Köylü,Esra Erdem Ecer,Mehmet Şenol,Murat Çetinkaya,Rıfat Öz,Salim Bayram 

Sağlık Bakanlığı Afyonkarahisar teşkilatında görevli Sağlık Memuru Kemal Gölçük  ve Sağlık Teknikeri Müslüm Öztürk de görevlerine iade edilen isimler arasında yer aldılar.

Ayrıca Jandarma Yzb. İlker Karademir de KHK ile görevine iade edilen tek asker oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum