phishing

Selçuklu Belediye basına tanıtıldı

Selçuklu Belediye basına tanıtıldı

Selçuklu Belediye basına tanıtıldı
06 Eylül 2017 - 13:01

Selçuklu Belediye basına tanıtıldı

 

TBL’nin yeni takımı Selçuklu Belediyesi, basına tanıtıldı. Mavi-beyazlı ekibin başkanı Ziya Yalçınkaya ile başantrenör Serkan Erdoğan ile genel menajer Bekir Yarangüme , yeni sezonla ilgili olarak açıklamalarda bulundu

 

KURTULUŞ- TBL’nin yeni takımı Selçuklu Belediyesi, basına tanıtıldı. Mavi-beyazlı ekibin başkanı Ziya Yalçınkaya ile başantrenör Serkan Erdoğan ile genel menajer Bekir Yarangüme , yeni sezonla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

 

Kulüp Başkanı Ziya Yalçınkaya, Konya'dan destek beklediklerini ifade ederek, "Selçuklu Belediyespor Kulübü olarak bu sezon Türkiye Basketbol liginde Konya’yı temsil etmenin gururunu yaşayacağız. Konya’da büyük eksiklik olan Basketbol’a Selçuklu Belediyespor Kulübü olarak destek verme kararı aldık. Bu konuda tüm Konya halkından da bize destek olmalarını bekliyoruz. Taraftarlarımızla ve oynayacağımız basketbol ile lige renk katacağımıza inanıyoruz. Lige katılma kararının ardından çalışmalarımıza başladık ve Başantrenörlük görevine eski Milli Basketbolcumuz ve geçtiğimiz sezon Tofaş kulübünde görev yapan Serkan Erdoğan’ı getirdik. Genel Menajer olarak da yine eski Milli Basketbolcu Bekir Yarangüme ile anlaşmaya vardık. Hocamızın, menajerimizin ve yönetim kurulumuzun değerlendirmeleri doğrultusunda, yerli oyunculardan Nezih Özbakır, Yunus Çankaya, Emre Bayav, Sertay Gürsu, Burak Yönder, İzzet Türkyılmaz, Fırat Töz, Mertcan Solkol, Bertan Baştan, Levent Can Koçak'ı kadromuza kattık. Yabancı oyunculardan ise Fran Pilepic ve Will Daniels ile anlaşma sağladık. Önümüzdeki günlerde kombine kartlarımızı satışa sunacağız. Taraftarlarımızla birlik ve beraberlik içinde başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz. Spora her zaman tam destek veren Selçuklu Belediye Başkanımız sayın Uğur İbrahim Altay'a da Basketbol'u şehrimize kazandırdığı için teşekkür ediyoruz" dedi.

KONYA'DA BASKETBOL YENİDEN CANLANACAK

 Başantrenör Serkan Erdoğan, yeni sezonun camiaya hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi: "Uzun bir aradan sonra Konya’da basketbol yeniden canlanacak. Bu sene sağ olsun Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’ın vizyonuyla ve tüm ekibin canla başla çalışmasıyla güzel bir takım oluşturduk. Konya’ya yakışan bir basketbol oynayan ekip kurmaya çalışıyoruz. Çok kısa sürede yaklaşık 12 yeni oyuncuyla anlaştık.  Genel Menajerimiz hem eski milli oyuncu, hem benim yıllardır arkadaşım Bekir Yarangüme oldu. Asistanlarım Halil Atlı, kendisi uzun yıllardır basketbola hizmet veren genç bir antrenörümüz. Aynı zamanda Ümit Milli Takım yardımcı antrenörü. Yine Volkan Ertetik kardeşimizde uzun yıllardır Konya basketboluna hizmet etmiş bir isim. Yine Eren kardeşimizde gelecek vadeden antrenörlerimizden. Kondisyonerimiz Cihan hocada lig tecrübesi olan bir isim. Böyle bir ekip kurduk.  İnşallah çok iyi çalışıyoruz tabi biraz geç kurulduk bunun bir dezavantajı var ama biz bunu çok çalışarak avantaja çevirmeye çalışacağız. İlk sezon için hedeflerimiz çok yüksek değil ama gün ve gün gelişerek özellikle Konya halkının pazar günü salona gelip zevkle izleyebileceği bir takım yaratma düşüncesindeyiz. Tabii ki başarılar hemen gelmiyor. Biraz sabır gerekiyor. Sabırla çalışıp sonunda mükâfatını almak istiyoruz.”

YARANGÜME: KAMP 4 EYLÜLDE BAŞLIYOR

 Selçuklu Belediyespor Basketbol takımı Genel Menajeri Bekir Yarangüme, takımın kamp çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Yaragüme, "Kulübümüz 1 hafta gibi kısa bir sürede transferleri tamamlayarak tesislerde çalışmalarına başladı. Takımımız 4-10 Eylül tarihleri arasında Kocaeli / Kartepe’de bir hazırlık kampı geçirecek. Ekibimiz burada 6 Eylül’de TED Kolejliler, 8 Eylül’de Antalyaspor ve 10 Eylül’de İstanbulspor ile hazırlık maçı yapacak. Takımın sezon öncesi gerçekleştirilecek olan Federasyon Kupası maçlarıyla birlikte lige hazır hale geleceğini düşünüyoruz. Teknik ekibimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum