phishing

Rakip Buca bir bir erimeye devam ediyor

Rakip Buca bir bir erimeye devam ediyor

Rakip Buca bir bir erimeye devam ediyor
22 Kasım 2017 - 17:37

Rakip Buca bir bir erimeye devam ediyor

 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Afjet Afyonspor’un 14. Hafta’da evinde karşılacağı Bucaspor ile Bodrumspor arasındaki Ege derbisinde gülen taraf olmadı. Karşılaşma 1-1 biterken iki ekip de birer puana razı oldu. Maça Bucaspor istekli başladı. 8. dakikada Burak'ın sağdan ortasında topla buluşan Onur'un şutu kaleci Fırat'ta kaldı

 

KURTULUŞ- 47'de Kerem'in ara pasında Saruhan, takımını bir kez daha golden etti. 66'da İbrahim'in soldan ortasında İlyas'ın şutu direğin dibinden az farkla dışarıya çıktı.

83'te Mert'in sol taraftan çektiği şut, üstten auta gitti. 85'te Uğur'un sağ taraftan kullandığı kornerde Tolga'nın yarım vole vuruşunda top üstten az farkla auta çıktı.

90 artı 1'de İbrahim'in şutunu ceza sahası önünde Erkan elle kesti. Serbest atışı kullanan Abdullah'ın şutu direğin dibinden auta çıktı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.

ZORUNLU DEĞİŞİKLİK

Bucaspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, Bodrumspor maçı öncesinde ilk 11'de zorunlu iki değişiklik yaptı. Amedspor ile deplasmanda oynanan maçta sol kaşına darbe alan ve 8 dikiş atılan defans oyuncusu Veli Kızılkaya, karşılaşmada görev yapamadı. Veli'nin yerine kart cezası biten Uğurcan Yağılı oynadı. Yine Amedspor maçının ardından PFDK'ya sevkedilen ve 1 maç ceza alan kaptan Emre Toraman'ın yerine de U-17 Milli Takımı'ndan dönen Kerem Atakan Kesgin orta sahada görev yaptı.

TARAFTAR GÖREVİNİ YAPTI

Bucaspor ile Bodrumspor arasında oynanan Ege derbisine futbolseverler büyük heyecan yaşadı. Tribünlerde yaklaşık 3 bine yakın Bucasporlu taraftar vardı. Bodrumspor'u desteklemek üzere 4 otobüs dolusu taraftar kale arkası tribünden destek verdi.

Maçın bitiminde her iki takımın taraftarları mücadeleden dolayı rakip oyuncuları alkışladı.

EVDE KAYIP BÜYÜYOR

Bucaspor, bu sezon evinde oynadığı maçlardaki puan kayıplarını sürdürmeye devam ediyor.

Buca'daki 7 maçtan 2 galibiyet 2 beraberlik çıkartıp 3 maçını kaybeden Fırtınalar, 21 puanlık dilimde hanesine sadece 8 puan yazdırdı. Bucaspor sahasındaki maçlarda 8 gol atarken kalesinde de 8 gol gördü.

BULUT'TAN DEĞİŞİKLİK

Sağdan, soldan gelmeye başlayan Bucaspor'da galibiyet golünün bir türlü gelmemesi üzerine teknik direktör Mehmet Bulut duruma el koydu. 61. dakikada Burak'ı oyundan alan Bulut, oyuna giren Abdullah'ı sol beke, maça sol bekte başlayan İbrahim'i ise hücum bölgesine attı. 67'de de Kerem'i oyundan alarak Deniz Pero ile forveti ikiledi. Bulut, bu hamlelerle oyunu hareketlendirirken, skoru korumaya çalışan Bodrumspor ise zaman zaman 9 kişiyle savunma yaptı. Bucaspor kazanmayı çok istediği maçta 2 puan kaybetse de benim kahramanım stoper Uğurcan Yazğılı oldu. Yaşı daha 18 olmasına rağmen defansta müthiş işler yaptı.

Enerjisiyle takıma katkı sağladı.

Rakibin çok önemli iki pozisyonunu kesti. Robin Sharma, "Hayatta kazananlar en yetenekli olanlar değil, en cesur olanlardır" der... Bucasporlu futbolcular cesurca mücadele etti ama galibiyet coşkusunu da başka bir haftaya erteledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum