phishing

Rakibimizi ciddiye aldık

Rakibimizi ciddiye aldık

Rakibimizi ciddiye aldık
14 Eylül 2017 - 10:17

Rakibimizi ciddiye aldık

 

Mersin İdman Yurdu karşısında alınan 3-1’lik galibiyeti değerlendiren Afjet Afyonspor Teknik Sorumlusu Hasan Erkin Şimşir, alınan galibiyetten dolayı memnun olduklarını ifade etti

 

Afjet Afyonspor Teknik Sorumlusu Hasan Erkin Şimşir, Mersin İdman Yurdu karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi. Şimşir, “ Deplasmanda başladığımız lig ve oradan alınan bir puan ile birlikte içeride ve kendi seyircimiz önünde  oynayacağımız ilk maçtı. Bu açıdan çok önemliydi. Rakibin ilk maçta aldığı yenilginin farklı bir şekilde olması bizim rakibi ciddiye almamamız gibi bir lüksümüzün olmadığını gösterdi” dedi.

BİZİM DE HATALARIMIZ OLDU

Hasan Erkin Şimşir, “Rakibi son derece ciddiye aldık, rakip gerçekten hafife alınacak bir rakip değil çünkü yaralı idi bizim stresimiz içeride oynayacağımız müsabaka idi. Bunu da 3 puan ile neticelendirebilmek için her şeyi yaptı çocuklar, fakat bizim de eksiklerimiz yok mu var onu da en kısa zamanda telafi edeceğiz ve kendi hatalarımızı hafta içerisinde değerlendireceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum