phishing

Kadınlar 3. Ligi 4. Grup play-off müsabakaları tamamlandı

Kadınlar 3. Ligi 4. Grup play-off müsabakaları tamamlandı

Kadınlar 3. Ligi 4. Grup play-off müsabakaları tamamlandı
18 Nisan 2018 - 09:46

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğini yaptığı Kadınlar 3. Ligi 4. Grup Play-Off müsabakalarının kazananı Aydın 7 Eylül Gençlik Spor Kulübü oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2.Lige yükselme play-off Afyonkarahisar ayağının final maçında Denizli Horozkentspor ile Aydın 7 Eylül Gençlik Spor karşı karşıya geldiler.

Toplamda 4 ilde oynanan ve birinci olan takımların birinci olduğu usule göre, adlarını birinci olarak yazdıran bu takımlar kendi aralarında ilerleyen tarihlerde belirlenecek olan grup müsabakasında bir kez daha kozlarını paylaşacaklar ve en iyi sıralamayı elde etmeye çalışacaklar.

Mücadeleye Denizli temsilcisi hızlı başlayan taraf oldu. İlk yarıda dakikalar 17’yi gösterdiğinde topu alan Melike, savunma ve kaleciyi geçerek meşin yuvarlağı ağlar ile buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Rakibi karşısında 1-0 geriye düşen Aydın ekibi ise deyim yerinde ise pes etmedi ve 30’uncu dakikada Gamzenin vuruşu sonrasında kaleci topu kontrol edemedi ve durum 1-1’e geldi. Bulduğu beraberlik golünün ardından yüklenen ve öne geçmek isteyen 7 Eylül, 38’inci dakikada İmren ile durumu 2-1’e getirdi ve sahadan bu skor ile galip ayrılarak adını 2.Lige yazdırmayı başaran ekipler arasında yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum