phishing

İç Saha serisini devam ettireceğiz

İç Saha serisini devam ettireceğiz

İç Saha serisini devam ettireceğiz
10 Kasım 2017 - 19:38 - Güncelleme: 10 Kasım 2017 - 19:47

İç Saha serisini devam ettireceğiz

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Ajjet Afyonspor’un Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, iç saha serisini devam ettirmek istediklerini söyledi

 

SERCAN SAYIN-Afjet AfyonsporTeknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, 3-2’lik galibiyet ile sonuçlanan İnegölspor maçından bashettti. İnegöl deplasmanından üç puanla dönmenin oyunculara öz güven getirdiğine dikkat çeken Şimşir, Sancaktepe Belediyespor’un kaliteli bir ekip olduğunu söyleyerek, taraftar desteği ile güçlü rakiplerini yenerek iç saha serisini devam ettirmek istediklerine vurgu yaptı.

SEYİR ZEVKİ YÜKSEK BİR MÜCADELE OLACAK

Son olarak deplasmanda İstanbulspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçına değinen Şimşir, “Aslında İstanbulspor maçında çok iyi oynayan taraf ve pozisyona giren taraf bizdik. Ne yazık ki ikinci uzatma devresinin bitimine kısa bir süre kala kalemizde golü gördük ve kupaya veda ettik. Buraya kadar gelmemiz bile büyük başarı. Artık önümüzde sadece lig var ve biz takım olarak ligimize odaklanacağız. Önümüzde çok kritik bir Sancaktepe maçı var. Onlar da kupaya 4.turda veda ettiler. Rakibimiz ile aramızda 7 puan var. Onlar da kazanmak, bizde kazanmak istiyoruz. Seyir zevki yüksek bir mücadele olacağına eminim” ifadelerine yer verdi.

TARAFTAR DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ

Tecrübeli Teknik Adam, taraftarın desteği Sancaktepe Belediyespor’u yenmek istediklerini söyleyerek, “Sancaktepe takımı da çok dinamik bir ekip. Bu işler parayla olmuyor ama güçlü bir ekip kurdular. Şu anda onlar da bizim gibi play-off’ları kovalıyorlar. Bizde iç saha da etkili oynayan bir ekibiz. Galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz. Bu zorlu müsabakada taraftarımızın yanında olmasını istiyorum. Taraftarımızla bu müsabakayı kazanmak istiyoruz. Pazar günü bu kritik sınavda buranın tamamen dolu olmasını istiyorum. Taraftar baskısı ile bu müsabakayı kazanmak istiyoruz" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum