phishing

Hisar’da hareketli günler yaşanıyor

Hisar’da hareketli günler yaşanıyor

Hisar’da hareketli günler yaşanıyor
22 Ağustos 2017 - 20:29

Hisar’da hareketli günler yaşanıyor

 

Yoluna Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de devam edecek temsilcimiz Hisar Belediyespor’da deyim yerinde ise hareketli günler yaşanıyor

 

SERCAN SAYIN- Önümüzdeki sezonda da bir diğer temsilcimiz Sandıklıspor ile Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele edecek olan Hisar Belediyespor, bir yandan hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken, diğer yandan da transfer çalışmalarını sessiz ve derinden yürütüyor.

İLHAN AYDOĞDU, BİTTİ BİTECEK

Kulüp Başkanı Murat Dede’den alınan bilgilere göre, iki sezon önce Afjet Afyonspor’da BAL’dan 3.Lige çıkma sevinci yaşayan başarılı orta saha oyuncusu İlhan Aydoğdu ile her konuda anlaşıldı ve oyuncunun önümüzdeki günlerde Şuhut’a gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

KİMDİR İLHAN AYDOĞDU?

Kariyerine Adana Demirspor’da başlayan İlhan sırası ile Eyüpspor, Konya Anadolu Selçukluspor, Tarsus İdman Yurdu, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor, Adana Hadırlıgücü, Afjet Afyonspor, Nevşehirspor Gneçlik ve son olarak Karaman Belediyespor formaları giydi. Tecrübeli oyuncu, Afjet Afyonspor ile BAL Liginden 3.Lige çıkma sevinci de yaşadı.

TRANSFERLER PAZARTESİ GÜNÜ

Transfer çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Hisar Belediyespor Kulüp Başkanı Murat Dede, “ İlhan Aydoğdu başta olmak üzere birçok isim ile anlaştık ve takımımıza yeni katılan arkadaşlarımızı inşallah önümüzdeki Pazartesi günü açıklayarak spor kamuoyu ile paylaşacağız” ifadelerine yer verdi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum