phishing

Emirdağ'a tartan tenis kortu

Emirdağ'a tartan tenis kortu

Emirdağ'a tartan tenis kortu
05 Ekim 2018 - 14:49

Emirdağ Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne ait Emirdağ İlçe Stadyumunda yeniliklere devam ediliyor. Emirdağ'da gençliğin ve sporun gelişmesi için birçok çalışmalara imza atılan Emirdağ İlçe Stadyumunda tartan zemin basketbol sahası ve tenis kortunun tamamlanmasının ardından küçük bir açılış gerçekleştirildi.

Emirdağ İlçe Stadyumunda gerçekleşen açılışa Emirdağ Kaymakamı Hali İbrahim Acır'ın yanı sıra Emirdağ İlçe Emniyet Müdürü İsa Sarı, Emirdağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, Emirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Mustafa Doğar, Emirdağ Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Seyda Topal, Afyonkarahisar İl Genel Meclisinin Emirdağ üyeleri ve AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Serkan Koyuncu katıldı.

Programda Emirdağ'da spor ve sporcunun gelişimine verdikleri önemi dile getiren Emirdağ Kaymakamı Hali İbrahim Acır, protokol üyeleriyle kurdela kestiler. 

Emirdağ'da yapılan yatırımlarla ilgili AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu; " İlçemize bir hizmet daha kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 1980'li yıllarda hizmete giren İlçe Stadyumunun iç salonu, 2017 yılında tadilat edilerek modern bir görünüme kavuşturulmuştu. Şimdi ise Dış Sahası yeniden yapılarak tartan zemin uygulaması ile Basketbol ve Tenis kortu şeklinde tamamlanmış ve hizmete sunulmuştur. Emeği geçen İl Genel Meclisi Üyelerimize ve Müdürlerimize Teşekkür ederiz. İlçemize ve Gençlerimize hayırlı olsun."dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum