phishing

Cafelife ödül törenine vali tutulmaz da katıldı

Cafelife ödül törenine vali tutulmaz da katıldı

Cafelife ödül törenine vali tutulmaz da katıldı
05 Şubat 2018 - 18:27

Cafelife isimli derginin bu yıl ikincisini düzenlediği 'Cafelife ödülleri 2017' töreni Vali Mustafa Tutulmaz’ın katılımıyla Termal Otel'de gerçekleştirildi.

 

Afyonkarahisar'ın enlerini seçen Cafelife Dergisinin 'Cafelife Ödülleri 2017' programına Vali Mustafa Tutulmaz, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve davetliler katıldılar.

 

Ödülleri sahipleriyle buluşturan Vali Mustafa Tutulmaz; “Afyonkarahisarımız yıldızı parlayan ve önümüzdeki 5-10 yıllık süreçte de daha da parlayacak bir ildir. Potansiyeli çok yüksek olan Afyonkarahisar, ekonomi, termal, tarih ve kültür başta olmak üzere hemen her alanda en önde gelen vilayetlerden birisidir. Bu tür sosyal etkinlikler kültür ve sanatın gelişiminin bir parçası olmaktadır. Bu gelişime katkı sağlayan Cafelife Dergisinin yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler ilimize artı değerler katmaktadır ve inanıyorum ki katmaya da devam edecektir. Bizim de kültür ve sanatta daha iyi yerlere gelmemiz gerektiğini hatırlatan bu tür etkinliklerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

2017 yılının en'leri seçilen kişilerin ve kurumların ödül aldığı gecede; en başarılı yatırım, en şık kadın ve erkek, en başarılı akademisyen, en başarılı STK, en başarılı erkek ve kadın kuaförü ve özel kategoriler gibi birçok alanda ödüller verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum