phishing

Bucaspor'da deprem giden gidene

Bucaspor'da deprem giden gidene

Bucaspor'da deprem giden gidene
17 Ocak 2018 - 16:30

2. Lig Kırmızı Grup ekibi Bucaspor’da kan kaybı sürüyor. Alacakları ödenmediği gerekçesiyle federasyonun yolunu tutan stoper Veli Kızılkaya ve golcü Burak Aydın sözleşmelerini tek taraflı feshetti

Transfer yasağını kaldıramayan ve devre arası bir çok oyuncusunu kaybeden 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Bucaspor'da dün bir deprem daha yaşandı. İzmir ekibinde sezon sonu sözleşmesi bitecek olan stoper Veli Kızılkaya'yla altyapı dahil olmak üzere 9 yıldır sarı lacivertli forma giyen forvet Burak Aydın da sözleşmelerini feshetti.
Ancak Veli Kızılkaya'nın sözleşmesini feshetmesinin ardından ortalık karıştı. Veli Kızılkaya, 6 aylık maaşını alamadığı gerekçesiyle kulübe federasyon aracılığıyla ihtarname çekti. 33 yaşındaki stoper, 5 gün sonra da bu kez maç başlarını alamadığı için ikinci kez yeni bir ihtarname gönderdi.

YÖNETİM ŞOKA GİRDİ

Yönetim, tecrübeli oyuncunun serbest kalmaması için maaş alacaklarını sıfırladı.
Ancak kulübe ulaşan maç başları tebligatından hiç bir yöneticinin haberi olmaması üzerine ödeme yapılamadı. Geçen sezon başında Bucaspor'a gelen Veli Kızılkaya da maç başı ücretlerinin ödenmemesi üzerine sözleşmesini tek taraflı feshedip serbest kaldı. Şoka giren Buca yönetimi, kulübe gelen tebligatı kimin aldığı ve bu konuda kendilerine bilgi vermeyen kulüp personelini bulmak için harekete geçti. Yönetim, yapılan tebligatı kimin aldığını öğrenmek için Türkiye Futbol Federasyonu Ege Bölge Temsilciliği'ne başvuru yaptı.

BİR AYDA 10 FUTBOLCU GİTTİ

Bucaspor'dan bir aylık süreçte 10 futbolcu gitti. Kadro dışı kalan Murat Akyüz ve Zafer Çevik'in sözleşmelerini feshetti. Alacakları ödenmeyen Emin Aladağ Bugsaş'la görüşüyor. Kaleci Mert, Osmanlı'ya gitti. Ahmet Tamet Fethiye'yle anlaştı. Şenol Akın sakatlığından dolayı futbolu bıraktı.
Mehmet İncebacak, alacaklarının ödenmemesinden dolayı boşa çıktı. Hasan Kaşıkara Payas'a kiralık verildi.
Anlaşmasını fesheden Veli Kızılkaya'nın ardından Burak Aydın da Bugsaş'la söz kesti.

SAVUNMA ÇÖKTÜ

Stoper Veli Kızılkaya'nın da gitmesinin ardından Bucaspor'un defansı ikinci yarı maçları öncesinde çok büyük yara aldı. Kadro dışı kalan Murat Akyüz sözleşmesini feshedip ayrılırken, kulübün 565 bin lira borçlu olduğu Emre Özkan da alacaklarının tamamının ödenmesini istiyor. Sarı lacivertli yönetim, diğer defans oyuncuları Sancar Yıldırım ile Abdullah Balıkuv'u da takımda tutmak için yoğun çaba harcıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum