phishing

Bolvadin Ticaret Odası Başkan Adayı Fidan : Değişim şart, şimdi tam zamanı

Bolvadin Ticaret Odası Başkan Adayı Fidan : Değişim şart, şimdi tam zamanı

Bolvadin Ticaret Odası Başkan Adayı Fidan : Değişim şart, şimdi tam zamanı
27 Mart 2018 - 20:48 - Güncelleme: 28 Mart 2018 - 11:55

Sözde değil özde çalışmalar yapacağız. Kartvizit İçin değil, hizmet için adayız.

Seçimden seçime değil, 365 gün durmadan çalışma ruhuna sahip ekibimizle "Değişim Şart, Şimdi Tam Zamanı!" diyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz. 

Odamızın üye aidatlarını ve diğer kaynaklarını, eşantiyon, davet vb. gibi gereksiz harcamalar

yapmak yerine üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda kullanacağız. Bu tür kaynakları, üyelerimizin ticari faaliyetlerini rahatlatıcı "Nefes Kredisi" teminatlarında kullanarak üyelerimize maksimum fayda sağlayacağız.

Bolvadin´inimizin, işgücü, istihdam, sanayi istihdamı, işsizlik, istihdam oranı ve işgücüne  katılım başta olmak üzere işgücü piyasanın durumu analiz edilecek ve değerlendirilecektir.  Bu raporlar doğrultusunda "Eylem Planları" hazırlanarak, gerekli girişimlere öncülük edeceğiz. Bunun yanında İşgücü Veritabanı da oluşturmak İçin gerekli çalışmalar yapacağız.

İlçemize yatırım yapmak için girişimlerde bulunan Uluslararası İşletmeler geri çevrilmeyecek, sonuna kadar destek olunacaktır. "Kurumsal firmalar gelirse isçi bulamam" kaygısı yerine "ilçemizin kalkınması için neler yapabilirim" kaygısıyla hareket eden bir düsturla Bolvadin´imize yatırım çekmek için her türlü girişimi yapacağız.

Tarım ve hayvancılığın ana geçim kaynağı olan ilçemize, bu sektördeki iş kollarına kalifiye eleman

yetiştirecek Meslek Liselerinin yani "Ziraat ve Tarım Meslek LisesT´nin kazandırılması için

çalışmalar yapacağız. Tarım ile İlgili bölümlerinin yanında Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı gibi bölümlerle okulun Bolvadin İş Hayatı ´na reel katkısını sağlamak İçin çaba göstereceğiz.

Ticaret ve Sanayi Odamızda K Belgesi ve Dijital Ehliyet Masası kurulması için çalışmalar yapacağız. Amacımız, ticaret hayatının yoğunluğu içinde bu işlemleri Afyonkarahisar merkezde yaptırmak zorunda kalan üyelerimizin işlerini bir nebze olsun kolaylaştırmak...

Bolvadin´imize tam zamanlı TUVTURK Araç Muayene İstasyonu´nun kurulması için gerekli girişimlerde bulanacağız. Bolvadinlimizin en büyük sorunlarından birini çözmek için yoğun çaba sarfedeceğiz.

Bolvadin Meslek Yüksekokulu ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu müdürlükleriyle koordineli olarak ilçemize katkı sağlayacak yeni bölümlerin açılması için çalışmalar yapacağız. Üniversitemizin etkinliğini artırması ve öğrenci sayısını yüksel

YORUMLAR

  • 0 Yorum