phishing

Amed’i bırakalım, Buca’ya bakalım

Amed’i bırakalım, Buca’ya bakalım

Amed’i bırakalım, Buca’ya bakalım
22 Kasım 2017 - 17:36

Amed’i bırakalım, Buca’ya bakalım

 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Afjet Afyonspor, ligin 13. Haftasında deplasmanda Amed Spor’u Türker’in 11’inci dakikada attığı gol ile 1-0 mağlup etti ve 30 puan ile ikinci sıraya yerleşti

 

SERCAN SAYIN- TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve son olarak deplasmanda kötü gidişatını sürdüren Amed Spor’a deplasmanda bir darbe daha indirerek 30 puan ile ikinci sıraya yerleşen temsilcimiz Afjet Afyonspor’da gündem, iç sahada oynanacak olan Bucaspor maçı olarak değişti. Geçtiğimiz sezonda ki performansını göstermeye tüm hızı ile devam eden Jetler, Amed karşısında galibiyet ararken, rakiplerinin de puan kaybetmesini bekliyordu ve 13. hafta deyim yerinde ise tam da mor beyazlı temsilcimizin istediği gibi gitti.

GÜCÜMÜZ VAR, NEDEN OLMASIN?

Ligin başlamasının ardından bir çok kesimde soru işaretlerine sebebiyet veren temsilcimiz, ortaya koyduğu performansı ile akıllarda soru işareti bırakmamaya devam ediyor. Bölgesel Amatör Lig’den bu ana rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Afjet, “bu gaz ile görünen o ki TFF 1.Lige kadar yükselecek” yorumlarının yapılmasına da yol açmış durumda.

YENİLMEZLİĞİMİZE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEYELİM

Ligin 14. Haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bucaspor’u konuk etmeye hazırlanan Jetler’de eksikler olmasına karşın bu eksik oyuncuların yerlerinin geçici de olsa doldurulması ve galibiyet elde edilmesi, mantıken teknik heyetin de elini kolaylaştırıyor. Şu ana kadar 2.Ligde de evinde hiç yenilgi yüzü görmeyen takımımız, bu serisine bir yenisini daha eklemenin peşinde.

ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

Zorlu Amed deplasmanından da zafer ile ayrılan mor beyazlı ekibimiz, bir başka zorlu karşılaşma Bucaspor maçının hazırlıklarına da kendi tesislerinde başlayarak bu defa Kocatepe’de bir zafer için daha mücadele edecek. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum