phishing

Afyon’da yüksek tempo

Afyon’da yüksek tempo

Afyon’da yüksek tempo
14 Ağustos 2017 - 22:35

Afyon’da yüksek tempo

 

Samsun’u yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Atakum Belediyespor’da Afyon’da yapılan ikinci etap kampında sona yaklaşılırken çalışmalar ise yüksek tempoda devam ediyor

 

KURTULUŞ- Yaptığı transferlerle dikkatleri üzerinde toplayan Atakum Belediyespor’da Afyon kampı sürüyor. 17 Ağustos’ta sona erecek olan kampın ikinci etabında 16 Ağustos’ta bir hazırlık maçı oynayarak ikinci etap sona erecek. Teknik Sorumlu Metin Ateş, ikinci etabında mükemmel bir şekilde devam ettiğini ifade ederek, “Kampın ilk etabını kendi tesislerimizde yapmıştık. İkinci etap ise Afyon’da devam ediyor. 17 Ağustos’ta sona erecek olan kamp öncesinde Bartınspor’la bir hazırlık maçı oynayarak ikinci etabı tamamlayacağız” dedi.

DÖRT HAZIRLIK MAÇI

Afyon Kampının tamamlanmasından sonra takıma üç gün izin vereceklerine dikkat çeken Ateş, “Ağırlık hazırlık maçları oynayarak değerlendireceğimiz Nevşehir Kampına başlayacağız. Oyuncularımın hırslı ve istekli olmaları teknik ekip olarak bizleri mutlu ediyor. Forma kapma savaşı başladı. bizlerde bu durumdan inanılmaz keyif alıyoruz. Futbolcularımızın ortaya koyduğu performans bizleri ümitlendiriyor. 21-31 Ağustos tarihleri arasında yapacağımız Nevşehir kampında dört hazırlık maçı oynamayı ve bu müsabakalarda tüm oyuncularıma şans vermeyi planlıyorum” şeklinde konuştu.

FORMA SAVAŞI 

Afyon’da yeni sezona hazırlanan Mavi-Beyazlı ekipte inanılmaz rekabet yaşanıyor. Özellikle çift kale maçlarda oyuncular arasında müthiş bir rekabet yaşanıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum