phishing

Afjet, Tokat’a bilenmeye başladı

Afjet, Tokat’a bilenmeye başladı

Afjet, Tokat’a bilenmeye başladı
21 Ağustos 2017 - 21:30 - Güncelleme: 21 Ağustos 2017 - 21:50

Afjet, Tokat’a bilenmeye başladı

 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta yer alan temsilcimiz Afjet Afyonspor, sezonun açılış maçında 26 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Tokatspor’a konuk olacak

 

SERCAN SAYIN- TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele vermeye hazırlanan ekibimiz Afjet Afyonspor, gerçekleştirdiği kampın son aşamasını da neredeyse bitirmek üzere. Sezon öncesi kendi tesislerinde toplanan ve Bolu kampını iptal ederek tüm zamanını Afyonkarahisar’da geçiren Mor Beyaz’lılar, oynadığı hazırlık müsabakaları ile yönetim, teknik heyet ve taraftarlarının deyim yerinde ise beğenilerini topladı.

UMUT VAAD ETTİLER

Gerek çalışmaları, gerekse hazırlık maçlarında gösterdikleri performansları ile ayakta alkışlanmayı hak eden oyuncular, kendi tesislerinde günde çift antrenman ile deplasmanda oynayacakları Tokatspor maçı hazırlıklarına başladılar. Geçtiğimiz sezon mücadele eden kadroya yapılan ek takviyelerinde uyum sağlamaları, taraftarların yeni sezona umut içerisinde bakmalarını sağlamış durumda.

FORVET NEREDE FORVET?

Fatih Şerifoğlu’nun sezonun ilk yarısında oynayamayacak olması, Oltan Karakullukçu’nun hafif sakatlığının bulunması yeni yönetimin elini darda bırakmasına ve sadece şu anda tek forvet olan Ömer Faruk Ermeç’e bağlı olmaları birçok eleştiriye sebebiyet vermiş durumda. Rakiplerimizin kadrolarını güçlendirdiği şu zamanlarda, yeni yönetimin herhangi bir girişimde bulunmamaları da ayrı bir soru işareti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum