phishing

Afjet, Sivas karşısında

Afjet, Sivas karşısında

Afjet, Sivas karşısında
16 Eylül 2017 - 12:22

Afjet, Sivas karşısında

 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Afjet Afyonspor, ligin üçüncü haftasında deplasmanda Sivas Belediyespor’a konuk olacak

 

SERCAN SAYIN- TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta yer alan ve ikinci haftada evinde Mersin İdman Yurdunu 3-1 ile geçerek puanını 4’e yükselten temsilcimiz, deplasmanda oynayacağı Sivas Belediyespor maçına odaklandı. Mor Beyaz’lı ekipte tek hedef, 3 puanı haneye yazdırarak dönmek.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Mersin maçını unutarak tamamı ile Sivas Belediye maçına hazırlanan Jetler, zorlu deplasmandan 3 puan ile ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Kendi seyircisi önünde kazandıkları Mersin maçında kaçan goller ve yapılan ufak hataları göz önünde bulundurarak çalışan takım, Sivas’tan eli boş dönmek istemiyor. Kendi tesislerinde Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir nezaretinde çalışmalarını tüm hızı ile sürdüren mor-beyaz’lı ekibimiz evinde başladığı galibiyet serisine bir yenisini daha eklemenin peşinde.

İNŞALLAH 3 PUAN İLE DÖNECEĞİZ

Zorlu Sivas Belediye maçı hazırlıkları esnasında açıklamalarda bulunan Afjet Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, “ Hazırlıklarımız sürüyor. Mersin maçını unutarak önümüze bakıyoruz ve her maç bizim için final havasında geçecek. Tabii çok güçlü ve zor bir grupta olduğumuzu söylemek istiyorum. İşimizin kolay olmayacağının bilincindeyiz. Kendi tesislerimizde Perşembe gününe kadar çalışarak Sivas’a gideceğiz ve orada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah bu zorlu deplasmandan 3 puan ile döneceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum