phishing

Afjet, Eyüp engelini geçmek istiyor

Afjet, Eyüp engelini geçmek istiyor

Afjet, Eyüp engelini geçmek istiyor
12 Ekim 2017 - 18:01

Afjet, Eyüp engelini geçmek istiyor

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta inişli çıkışlı bir grafik çizen Afjet Afyonspor istikrar arıyor. Mor beyazlı ekip, hafta sonu Şehir Stadyumu'nda konuk edeceği İstanbul temsilcisi Eyüpspor’u yenerek yeniden çıkışa geçmeyi planlıyor

 

SERCAN SAYIN- TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Afjet Afyonspor, 8. haftada kendi saha ve seyircisi önünde Eyüpspor’u konuk edecek. Bu müsabaka öncesinde temsilcimiz 14 puan ile 4. sırada yer alırken, Eyüpspor ise 4 puan ile 16. sırada yer alıyor. 

TEKRARDAN ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORUZ

Ligin 8. hafta randevusunda Eyüpspor’u Pazar günü saat 19.00'da Afyonkarahisar’da konuk edecek olan Jetler’de hazırlıklar devam ederken, Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, açıklamalarda bulundu. Şimşir, "Ben her zaman için söylüyorum, lig zorlu bir maraton. Yine önümüzde zorlu bir Eyüpspor maçı var. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Hafta sonunu iple çekiyoruz diyebilirim. Çocuklar çok istekli, arzulu ve tempolu. Güzel antrenmanlar oldu. Yukarıya doğru çıkabilmemiz için mutlaka içerideki maçları kazanmamız gerekiyor. Geçtiğimiz hafta oynadığımız son maçı talihsizliklerden dolayı kazanamadık kaybetmedik te fakat Eyüp maçıyla tekrardan bir çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.

MÜCADELEMİZ EN ÜST SEVİYEDE

Şimşir sözlerine şu şekilde devam etti, “İyi hazırlanıyoruz, galibiyetten başka hiç bir şey düşünmüyoruzBu hafta eksik çalıştık. Uğur’un durumu henüz netleşmedi, Ömer zaten yok. Onun haricinde eksiğimiz bulunmuyor. Bizim mazeret üretecek durumumuz yok. Kime görev verirsek en iyi şekilde Afjet Afyonspor kulübünün menfaatleri doğrultusunda mücadelesini yapacaktır. Hepsine güveniyoruz. Sahaya sonuçta 11 kişi çıkacağız. Elimizden gelen her şeyi yapan, mücadelemizi en üst seviyede gösteririz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum