phishing
Atıf Kocaoğlu

Atıf Kocaoğlu

ATIF KOCAOĞLU YAZIYOR...

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!!!

                 YA İSTİKLAL YA ÖLÜM!!!

 

15 Mart 2017 tarihi bizim için çok önemli bir gün oldu. Çünkü,  haksızlığa karşı çıkan, mazlumların haykıran sesi Dünyayı sallayan adam ilimize geldi. Halkımızın ilgisi, alakası ve heyacanı çok büyüktü. Meydan sonuna kadar doluydu.

Anıt Park önünde ki vuslat gerçekten çok anlamlı ve manidardı. Büyük bir halk ve büyük lideri orada buluştu. Bunun anlamı, içeriği  yazmakla bitmez..

Sayın Recep Tayyip Erdoğan her zaman olduğu gibi ; Yapacaklarını, hedeflerini sıkıntılarını halkına anlatmak ve halkın gücünü, desteğini  almak için Afyonkarahisar’a geldi.

Ülkemizin kaderi 16 Nisan 2017 de yapılacak referandum sonucuna göre şekillenecek. Eğer yeni anayasaya halkımız evet derse; Kalkınma, büyüme yolunda çok büyük bir hamle yapmış olacağız. Bununla dünyada itibarımız artacak. İçeride huzur bulacağız. Birliğimiz bütünlüğümüz adeta tescillenmiş olacak.

Sayın Cumhur Başkanımız bize verdiği en önemli mesajı:  Avrupa bizden çok Referanduma önem veriyor. Adamlar kendi ülkesinde ki seçimlerden çok bizim referandumla ilgileniyor. Hatta  “Hayır” için masraf edip, para dökerek istediklerinin olması için çok gayret ediyorlar.

Var mı yanlış olan?

Peki, Almanya’yı, Hollanda’yı, Avusturya’yı ve bütün Avrupa’yı  “Evet – Hayır” niye bu kadar ilgilendiriyor? Bunu iyi düşünmek lazım. Hatta kafayı patlatıncaya çatlatıncaya kadar yormalıyız. Bizim için “Ölüm – kalım gibi” bir şey. İşte bundan dolayı referandum haddinden fazla önemli!

  Batı niye “Hayır”  diyor? Bunun cevabını mutlaka bilmeliyiz, bilmek zorundayız;  o zaman doğruyu bulmuş oluruz.

Bilhassa Almanya bu işe kafayı acayip şekilde takıyor. Yaa “Evet” çıkarsa bu kefere ne yada neleri kaybedecek?! Diğer bir değişle, biz bunların payından neler kapacağız?  Buna biraz değil baya kafa yormak lazım.

Diyelim ki, halk “Evet” dedi. Referandum sonrası ne olur? İki turlu seçim ve sonrasında Recep Tayyip Erdoğan’ la hükümeti çok güçlü bir şekilde iktidar olur.

Olsun.

Ülkenin çehresi değişir. Alım gücü artar. Huzur gelir. Refah seviyesi yükselir. 

Ne olacak? Yükselirse yükselsin! Sanki Almanya’ nın çokta umurunda! Diye düşünen, saf kalpli vatandaşlarım olabilir. Ama Almanlar Türkler gibi değil ki. Onlar işin duygusal kısmına yani kar ve zararına bakıyor. Ona göre hesabını yapıyor. İnceden inceye her şeyi düşünüyorlar. Bu işten ne taraftan karı, kazancı olacaksa, o tarafa destek oluyor.

Yani bu referandum sonucunda;  “Hayır” daha çok olursa Batı karlı çıkacak! Yok eğer millet “Evet” derse o zamanda Ülkemiz kazanmış olacak. 

 Cumhur Başkanı ve ekibi; Daha güçlü daha heyecanlı, daha azimli ve hırslı bir şekilde idareyi ele alıp;  Bağımsız ve bağlantısız güçlü bir Türkiye kurmak isteyecek! Bu sonuç Batının hiçbir zaman işine gelmez.

Çünkü, üçüncü Hava Alanı, Kanal İstanbul, Savunma Sanayindeki çok hızlı gelişmeler,İslam Ülkelerindeki pazarların Türklerin eline geçmesi ve bu ülkelerin siyasi olarak Türkiye ile birlikte hareket etmesi ; Avrupa’nın ve Amerika’nın hiç  işine gelmez!.

Bu hayırlı işin “Evet” le sonuçlanmasını asla istemezler. Tabiki “Hayır”  çok olsun, sistem değişmesin sömürü düzenlerinin kıyamete kadar devam etmesini  arzularlar. Bu uğurda Amerika , PYD ye destek verir. Avrupa, Türkleri baskı altına alır!”Evet”  için çalışanlara izin vermez!

İşte Cumhur Başkanımız bu amaçla  Afyonkarahisar’a  geldi. Halkımızla buluştu. “Ya Evet diyeceğiz: İstiklalimizi kazanacağız! Yada Batı’ nın uşağı olacağız.” Diye bize doğru seçim yapmamızı yani “Evet” dememizi istedi!

YORUMLAR

  • 0 Yorum