phishing
İSMAİL AKAR

İSMAİL AKAR

GÜNDEM

Bir Teşekkür Üç İstek

 Bir Teşekkür Üç İstek

 

 Perşembe günü Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun İhsaniye ziyaretini gazeteci dostlarım Halil İbrahim Kocaerkek, Sait Karaduman ve Satılmış Akkaş ile Lider ve Kurtuluş gazeteleri adına izledik.

Bakan Eroğlu, referandumda en fazla evet oyu veren İscehisar, İhsaniye ve Hocalar ilçeleri ile  Büyükkalecik beldesine teşekkür ziyareti için gelmişti.

ŞAMPİYON İÇİN MUHTEŞEM TÖREN

Bakan, İhsaniye ilçesinde gelmeden önce, İGM Başkanı Salih Sel ile ayaküstü sohbet ettik. Başkan Sel, cumartesi günü Afjet Afyonkarahisarspor maçının akşam 19.00’a alındığını hatırlattı ve “Biz maç sonrası kupa töreni de yapmak istiyoruz. TFF yetkililerine bunu bildirdik. Gündüz Bodrum’da olacaklar. Akşama yetişirse Afyon’a kupamızı da alacağız. Muhteşem bir tören hazırladık. Tüm taraftarlarımızı desteğe bekliyoruz” diyordu.

Daha sonra Vali Aziz Yıldırım ile konuştuk. Vali Yıldırım, “Cuma günü Maliye Bakanımız ilimize geliyor .Önümüzdeki hafta ise İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu gelecek gibi. Afyonkarahisar büyümeye ve gelişmeye devam ediyor” dedi.

EROĞLU, İHSANİYE’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Bakan Eroğlu, öğle ezanı okunurken İhsaniye ilçesine geldi. Protokol ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Hemen Merkez Camisinde öğle namazını eda etti. Bakanlığın fidan aracına giderek, 5 bin fidan dağıtımını, yanındaki heyet ile vatandaşlara, kadınlara ve çocuklara dağıttı. Burada, “İhsaniye en fazla evet oyu veren ikinci ilçemiz. Yüzde 85 katılım sağladınız. Bize inandınız. Güvendiniz. Teşekkür etmek için geldim. Evet oyu veren de hayır oyu veren de başımızın tacıdır. Sizlere hizmet etmek boynumuzun borcudur” şeklinde kısa bir konuşma yaptı..

MHP’Lİ BAŞKAN, TALEPLERİNİ PANKARTLA DİLE GETİRDİ

İmam Hatip Okulunda öğrencilerin ‘Veysel Hoca’, ’El oğlu değil, Eroğlu’ tezahüratları arasında fidan dikimi yapan Eroğlu, okul binasında öğretmen ve öğrencilere sohbet etti.

Okulun karşısında, İhsaniye’nin MHP’li Belediye Başkanı Şaban Çabuk’un hazırlattığı dört  pankart dikkat çekiyordu. Pankartın birisinde ‘Güneş enerji santrali için çok teşekkür ediyoruz’ denilerek, Eroğlu’na ilçe halkının şükranları iletilmişti. Diğer üç pankartta ise talepler sıralanmıştı.

Bunlar, ‘Belediye binamızın inşaatı talimatınızı bekliyor’, ‘Akören Halı Saha projemiz için talimatınızı bekliyoruz’, ‘Sayın Bakanım Yüksek Okul ilçemizi ihya edecektir’ yazılıydı.

İHSANİYE AKP’DEN SİYASİ KISKANÇLIK

Tören esnasında dikkat çekici bir olay yaşandı. Başkan Çabuk’un gayretiyle Çaltepe’ye kurulan ve İhsaniye’nin yüz akı olan dinlenme tesislerine, Bakan Eroğlu’nun gitmesini engellemek adına AKP’li ilçe yöneticileri elinden gelen gayreti göstermişler. Aslında, çevre ve doğaya duyarlı olan Bakan Eroğlu, bu tesisi görse daha büyük destek verebilirdi. Bireysel kıskançlık ve siyasi rekabet buna engel olmuş gibi geldi bana.

Siyasi rekabet deyince… İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk bu törende eğreti duruyordu. Evet oylarına çalışan MHP’li belediye başkanının küçük hesaplar yüzünden dışlandığını gördüm.

EROĞLU, HEMŞEHRİLERİ İLE HEM HAL OLMAYA DEVAM EDİYOR

Sonuçta…

Bir halk oylaması sona erdi. Önümüzdeki günlerde kabine değişimi söylentilerine rağmen yerini koruyacak olan Bakan Eroğlu, doğup büyüdüğü topraklarda hemşehrileri ile hem hal olmaya devam ediyor. Bugün en yüksek evet oyunun çıktığı Büyükkalecik beldesi ve İscehisar ilçelerine gidiyor.Daha sonra ise Ege bölgesinde en fazla evet oyu veren Kütahya’ya giderek partili ve sevenleri ile buluşacak.

Mutlu ve aydınlık yarınlara…

YORUMLAR

  • 0 Yorum