phishing
Sercan SAYIN

Sercan SAYIN

SERCAN SAYIN YAZIYOR

Yeni sezon uğur getirsin

Yeni sezon uğur getirsin

 

2017-18 Sezonunu deyim yerinde ise iple çeker olduk. Futbol başta olmak üzere basketbol ve voleybol’da Afyon’lu spor severler ve biz spor basını büyük bir heyecan içerisinde maçlar bir an önce başlasa diye dua eder olduk.

Özellikle profesyonel liglerde mücadele edecek olan takımlarımız Afjet Afyonspor, Afyon Belediyespor ve Afyon Belediye Yüntaş’ta yaşanan son gelişmeleri paylaşarak, değerlendirmek istedim.

AFYON BELEDİYESPOR

Yeni sezona sımsıkı girecek olan temsilcimiz Afyon Belediyespor, geçtiğimiz sezonlara nazaran daha geniş ve tecrübeli kadrosu ile TBL’de yer alacak. Cevher Özer, Hadi Özdemir, Jamelle Haggins, İbrahim Yıldırım, Altan Erol, gibi isimler bulunduran Keçiler, geçtiğimiz sezonda yaşadığı şanssızlığı kırarak adını Tahincioğlu Basketbol Ligine yazdırmanın hesapları içerisinde.

Baş Antrenör Can Sevim nezaretinde günde çift olarak antrenmanlarını sürdüren ekibimiz, hazırlıklarına Topuk Yaylasında devam edecek. Takımımız daha sonra 29-30-31 Ağustos tarihlerinde Zafer Kupasına ev sahipliği yapacak daha sonra 18 Eylül’de Antalya’da Federasyon Kupasına katılacak ve 30 Eylülde deplasmanda Antalyaspor’a konuk olarak ilk resmi lig maçını oynayacak. Zafer dolu bir yol olması dileği ile…

AJFET AFYONSPOR

Uzun bir süre sonra yeniden adını 2.Lige yazdıran takımımız, hazırlıklarına kendi evinde tüm hızı ile devam ediyor. Son oynadığı hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yozgatspor ile 2-2 berabere kalan Jetler, Altay ve Kahramanmaraşspor ile de hazırlık maçı oynayacak.

26 Ağustos’ta sezonu Tokatspor deplasmanında açacak olan Mor Beyaz’lı ekibimiz de yeni göreve gelen yönetimin de pasif kalışı sanırım gözlerden kaçmıyor. Kanada harekatına veto veren yönetimin hücum hattı için ne gibi bir düşünce içerisinde oldukları da sanırım merak konusu.

AFYON BELEDİYE YÜNTAŞ

Efeler Voleybol Ligi’nde ikinci sezonunu geçirecek olan temsilcimiz, genç- deneyimli bir kadro karma ile mücadele verecek. Antrenör Sinisa Reljic nezaretinde çalışmalarına tam gaz devam eden ekibimiz, kaptan Burak Hacsan nezaretinde hedefini play-off’lar ve Avrupa kupaları olarak belirlemiş durumda. İlk maçını deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak efelerimize, başarılar diliyoruz…

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum