phishing

Özdilek’te Niloya etkinliği yoğun ilgi gördü

Özdilek’te Niloya etkinliği yoğun ilgi gördü

Özdilek’te Niloya etkinliği yoğun ilgi gördü
22 Mayıs 2017 - 19:26 - Güncelleme: 22 Mayıs 2017 - 19:28

Özdilek’te Niloya etkinliği yoğun ilgi gördü

 

KURTULUŞ-Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, Mayıs ayını eğlenceye dönüştürdü. Çocukların en sevdiği çizgi film karakterlerinden Niloya ve arkadaşı Tospik, Özdilek’te iki hafta sonu çocuklarla buluştu. Etkinlikler, her yaş grubundan yoğun ilgi gördü

Özdilek AVM, 13-14 Mayıs ve 20-21 Mayıs tarihlerinde sevilen çizgi film karakterleri Niloya ve Tospik’i çocuklarla buluşturdu. Sosyal ve kültürel aktivitelerin Afyon’daki tek adresi olan Özdilek AVM, Ramazan ayında da geleneksel gösterilerle etkinliklerine devam edecek.

Niloya ve sevimli arkadaşı Tosbik, mayıs ayında iki hafta sonu çocuklarla buluştu. Saat 13.30-15.30 ve 17.30’da 3 seans olarak sahnelenen Niloya gösterisi her yaş grubundan yoğun ilgi gördü. Bahar aylarının tadını Özdilek’te çıkaran aileler, çocuklarıyla unutulmaz anlar yaşadı.

ÖZDİLEK’TE RAMAZAN BİR BAŞKA

Yaz aylarına kampanya ve etkinliklerle giriş yapan Özdilek, Ramazan ayına özel indirimler ve aktiviteler yapmaya hazırlanıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayını dolu dolu geçirmeye hazırlanan Özdilek AVM, her bütçeye uygun erzak paketlerinden İftar menülerine, geleneksel Ramazan gösterilerinden sürpriz hediye ve ikramlarına kadar her ayrıntıyı planladı. Sevdiklerine Ramazan alışverişi için imkân tanımak isteyen Özdilek misafirleri, Hediye Kartlar ile en güzel hediyeyi seçmiş olacak. Özdilek’in birbirinden şık ve güzel tasarımlara sahip Hediye Kartları, Ramazan ayının en anlamlı hediyesi olacak. Sevdikleri Ramazan alışverişini gönüllerince yapsın isteyenler, farklı alternatifler düşünmeden hediye kartları Özdilek’ten edinebilecekler.

RAMAZAN ERZAKLARI SATIŞTA

Ramazan ayında birbirinden uygun fiyatlarla erzak paketleri de satışa sunulmaya başladı. Her bütçeye uygun ve geniş ürün yelpazesine sahip olan erzak paketlerinin fiyatları 36,90 TL’den başlayan fiyatlarla beğeniye sunuldu. Ayrıca Ramazan’da nezih bir ortamda iftar yapmak isteyenlerin tercihi bu yıl da Safahat Lokantası olacak. En seçkin lezzetleri ile hazırlanan İftar Menüleri 28,90 TL’den başlayan fiyatlarla Safahat Lokantası’nda Ramazan akşamlarını unutulmaz bir anıya dönüştürecek. Ailece huzurlu bir ortamda Ramazan’ın maneviyatını yaşayarak iftar yapmak isteyenler Özdilek’te buluşacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum