phishing

Bu dava çok veballi dava!

Bu dava çok veballi dava!

Bu dava çok veballi dava!
22 Mayıs 2017 - 19:29

Bu dava çok

veballi dava!

 

 

MHP’nin sadık dava adamı Şeref Alpata, partide ayrımcılık yapılması ve dışlanmalar yaşanmasına sosyal medyadan isyan etti: Bu dava çok veballi dava. Veremezsiniz bunca şehidin, mağdur olanların, yıllarca gece gündüz hizmet etmiş, mevkii ve makam peşinde olmamış, davasını Allah’ın davası bilmiş insanların hesabını, anlatabildim mi?

 

 

İSMAİL SAGUN-Milliyetçi Hareket Partisi’nin en sadık isimlerinden birisi olan ve davaya sadakatiyle bilinen Şeref Alpata, hafta sonu yapılan il kongresi ile ilgili, kendine ait sosyal medyadan içini döktü. Raşit Demirel’in görevden alınmasıyla yerine atanan Mehmet Karagöz’ün tek aday olarak girdiği il kongresine, Afyonkarahisar Belediye Meclisi'nin MHP'li Üyesi olmasına rağmen,  il delegesi yazılmamasını eleştiren Şeref Alpata, “Benim ülkücülüğümü kimse tartışamaz” vurgusu yaptı. Alpata’nın için döktüğü satırların altına yorum yapan bazı partililer de teşkilatta kendi açılarından gördükleri eksikleri yazdı.

ALLAH’TAN BAŞKASINA BİAT ETMEDİM

Şeref Alpata’nın, sosyal medya hesabından yazdıkları aynen şöyle: “Dün MHP Afyon il kongresine gitmek için dostumun yanına uğradım. Arkadaşım da hani eskilerden benim gibi davanın çilesini cezaevlerinde, hücrelerde, tabutluklarda çekmiş kardeşim. Gidelim dedim, gitmem dedi. Otur hele sen de gitme, dedi. Niye dedim. İkimizin de oy hakkı yok, dedi. Şaşırdım, olamaz, dedim, listeyi görünce inandım.

Şu bir geçek ki hiç kimsenin önünde eğilmedim. Allah’tan başkasına biat etmedim. Bu yaştan sonra da etmem. Yalnız benim ülkücülüğümü kimse tartışamaz. Yalnız bu dava çok veballi dava. Veremezsiniz bunca şehidin, mağdur olanların, yıllarca gece gündüz hizmet etmiş, mevkii ve makam peşinde olmamış, davasını Allah’ın davası bilmiş insanların hesabını, anlatabildim mi? Genel merkezin talimatlarına uymanız dileğiyle.”

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum