phishing
Sercan SAYIN

Sercan SAYIN

SERCAN SAYIN YAZIYOR

Basın ile aranız nasıl?

Basın ile aranız nasıl?

 

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Afjet Afyonspor’da mevcut yönetim değişerek yeni isimler göreve başlamışlardı.

İlimizde bilinen ünlü bir market zincirinin sahibi olan Ali Rıza Gürakan ve yönetimde yer alan isimler, geçtiğimiz günlerde kulüp tesislerinde oyuncular ile bir araya gelerek tanışme ve kaynaşma toplantısı düzenlediklerini inanın ben daha yeni öğreniyorum.

Şimdi diyebilirsiniz, kardeşim sen gazeteci değil misin? Gazeteci olabilirim fakat, ben dahil olmak üzere birçok kuruma haber verilmemesi sadece 3 gazeteye haber verilmesi gibi bir durum söz konusu olduğu için maalesef ki benim de sonradan haberim oldu.

 

Baştan kural hatası…

 

Yönetimin göreve gelmesinin ardından ki bu şahsi görüşüm olarak belirtmek isterim, tamamen keyfi davranması sanırım güzel ülkemizin başka hiçbir yerinde yoktur. Sonra çıkıp “ basın ile aramızı sıkı tutacağız” şeklinde açıklama yapmaları da başlı başına apayrı bir olay olarak göze çarpıyor. Baştan kural hatası…

 

Kötü oluyoruz…

 

Evet, kötü oluyoruz. Genelde bu tür olayların ardından “tüm basın mensupları” çağırılır ve bir basın toplantısı düzenlenir ve denir ki, siz değerli basın mensubu arkadaşlarımızın destekleri çok önemli, bizlere sağlayacağınız destekten hiç şüphemiz yoktur. Bunlar kulağa hoş gelen cümleler fakat, bir de gerçeği tamamı ile yansıtsa… Sonra, takım kötü gitmeye başladığı zaman çıkan haberlere kesinlikle ve kesinlikle tepki verilmesi de içten bile olmayacak. Baştan uyarıyorum, kötü oluyoruz…

 

Sezon başlıyor….

 

Bu arada sezon 27 Ağustos’ta başlıyor ve ilk maçımız deplasmanda Tokatspor ile. Tabii ki bizler de temsilcimizi daha üst liglere çıkmasını ve başarılı olmasını isteriz fakat, eğer siz Sayın yönetim kurulumuz basın ile ilişkilerinizi soğutursanız o zaman tüm eleştirilere de açık olarak, kabullenmeniz lazım….

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum