phishing

Zeybek’in spor projelerine AFYOK’tan tam destek

Zeybek’in spor projelerine AFYOK’tan tam destek

Zeybek’in spor projelerine AFYOK’tan tam destek
13 Ocak 2019 - 17:55

 

 

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek seçim çalışmaları kapsamında AFJET Afyonspor taraftar grubu AFYOK ile bir araya geldi. Spora ve futbola verdiği önemi açıklayan Zeybek, sekiz yıldır haftada bir kez de olsa arkadaşlarıyla voleybol maçı yaparak yoğun iş temposundan uzaklaştığını ifade etti.

AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler ve yerel seçimler kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kamu, kurum kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve esnaflarla bir araya gelerek projelerini anlatan Zeybek, belediye başkanı seçildiği takdirde Afyonkarahisar'da spor üzerine yapacağı çalışmalarını açıkladı. AFYOK taraftar grupları ile bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Zeybek, sporla ilgili kişilerle birlikte futbol, voleybol ve basketbolun alt yapı sorununu çözeceğini dile getirdi. Bu takımların oyuncularının da şehrimizin gençlerinden oluşması için çalışmalarda bulunacağını söyledi.

 

“AK Parti Afyonkarahisar’a spor için 94,5 milyon TL yatırım yaptı”

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Merkez İlçe Belediye Başkanı Bülent Eser, AK Parti hükümetinin Afyonkarahisar’a kazandırdığı yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Spor kompleksinin bazı illerde bile olmadığını söyleyen Eser konuşmasında, “Bundan bir kaç yıl öncesine gittiğimizde tren garın yanında bulunan stadyumun halini herkes çok iyi bilir. Hükümetimizin desteği ile şu anki spor kompleksimizin içinde atletizm sahası, tenis kortları, kamp eğitim merkezi,  olimpik kapalı yüzme havuzu, su-kay park ve Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün modern binasının da içinde bulunduğu güzel bir yatırımı Afyonkarahisar’ımıza kazandırdık. Biz AK parti olarak 2002 ile 2016 yılları arasında 94,5 milyon TL yatırımla Afyon merkez ve ilçelerine 12 spor tesisi kazandırdık” dedi.

 

“Spor kültürünü şehrimize yerleştireceğiz”

Afjet Afyonspor ve taraftarlarına her zaman sahip çıkacağını söyleyen AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek, son yıllarda cep telefonun yaygınlaşması ile gençlerin spora olan ilgilerinin azaldığını ifade etti. Sporla iç içe olduğunu belirten Zeybek, “Sekiz yıldan beri voleybol oynuyorum. Haftada bir kez de arkadaşlarımla voleybol oynayarak günün stresini atıyorum. AK Parti eski il başkanlığım döneminde AFJET Afyonspor’u amatör ligden profesyonel lige getirmek için Salih Sel başkanımla büyük çaba harcadık. Hükümetimizin desteği ile futbol takımımız son birkaç yıldır maçlarını spor kompleksimizde yapıyor. Bu çalışmalarımız sonucunda ilimiz spor kültürünün bütün ruhuyla yaşandığı ve yaşatıldığı bir şehir olacak” şeklinde konuştu.

 

“Sporun Başkenti yapmak için çalışacağım”

 

Zeybek, “Dünya’nın en prestijli yarışması olan motokros şampiyonası Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteği ile bu yaz tekrar yapılacak. Motokros şampiyonasının geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ilimizde 186 ülkeden yayınlanacak olması hem şehrimizin, hem de ülkemizin tanıtımında önemli rol oynayacaktır. Ayıca Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan spor kompleksimizin içinde yeni bir spor lisesi yapılması konusunda söz aldık. Mevcut olan Spor Lisesinin maalesef antrenman sahası ve kapalı spor salonu yok. Öğrencilerimizin daha iyi antrenman yapabilmesi için okullarının spor kompleksinin içinde olması gerekir. Bütün bunlara ilave olarak Sahipata Mahallemize de kapalı spor salonu yapılacak. Yaz aylarında ilimize kamp yapmak için gelen futbol takımlarının sayısını artıracağız. Şehrimizi mermerin ve termalin başkentini yaptığımız gibi sporun da başkenti yapmak için canla başla çalışacağız" ifadeleri kullandı.

 AFYOK taraftar grubu üyeleri ile soru cevap şeklinde geçen sohbet toplantısı oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti. Söyleşi, toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum