phishing

Kocacan : MHP olarak tam kadro hazırız

Kocacan : MHP olarak tam kadro hazırız

Kocacan : MHP olarak tam kadro hazırız
13 Ocak 2019 - 17:53

 

 

(MHP)İl Başkanı Mehmet Kocacan 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere Belediye Başkan adayları, Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi üyesi aday adayları ile birlikte teşkilat olarak seçimlere tam kadro hazır olduklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)İl Başkanı Mehmet Kocacan 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını değerlendirdi. Yerel seçimlere teşkilat olarak hazır olduklarını ve gümbür gümbür geldikleri söyleyen Başkan Kocacan 31 Mart akşamı seçimlerden zaferle çıkacaklarını ifade etti.

Başkan Adaylarının sahada MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını halka anlattıklarını söyleyen İl Başkanı Kocacan: “31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler için 52 Belediye başkanımız, Belediye meclis ve İl Genel Meclisi aday adaylarımızla birlikte teşkilat olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Belediye Başkan Adaylarımız ismi açıklandıktan sonra kendi seçim bölgelerinde vatandaşlarla buluşarak MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını anlatarak destek istiyorlar.”dedi.

 

"Çetinkaya ile afyon belediyesini alacağız"

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya'nın halktan büyük bir tevazu gördüğünü söyleyen başkan kocacan, "Fatih Çertinkaya Kardeşimiz 2014 yılında yapılan seçimlerde Afyon Belediyesini kıl payı kaçırmıştı. Fatih Çetinkaya kardeşimize olan ilgi bu seçimlerde de sandığa yansıyacak ve Başta Afyonkarahisar Belediyesi olmak üzere aday çıkardığımız tüm belediyelerde zaferle ayrılacağımıza inanıyorum” diyerek 18 Şubat Pazartesi günü mesai bitimine kadar adayların isimlerini YSK’ya teslim edileceklerini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum