phishing

Vatana, millete hayırlı evlat olarak yetiştirmek istiyoruz

Vatana, millete hayırlı evlat olarak yetiştirmek istiyoruz

Vatana, millete hayırlı evlat olarak yetiştirmek istiyoruz
22 Eylül 2017 - 22:03 - Güncelleme: 22 Eylül 2017 - 22:04

Vatana, millete hayırlı evlat olarak yetiştirmek istiyoruz

 

Afyon Eğitim Vakfı Müdürü Mehtap Erişmiş: Amacımız Afyonkarahisar halkı ve hayırsever işadamlarımızla elele, gönül gönüle ihtiyaç sahibi, başarılı çocuklarımızın eğitimlerini tamamlayarak vatana, millete hayırlı evlat olarak yetiştirmek ve onları topluma kazandırmaktır

 

FADİME AKAR- Afyon Eğitim Vakfı Müdürü Mehtap Erişmiş, Gün FM’de yayınlanan Gündem programına konuk olarak katıldı. Gün FM Genel yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in sorularını yanıtlayan Erişmiş imkanı olan herkesi Afyon Eğitim Vakfı’na bağışta bulunmaya çağırdı.

Afyon Eğitim Vakfı’nın 1987 yılında İstanbul’da kurulduğunu ve 1994 yılında Afyonkarahisar’a taşındığını kaydeden Afyon Eğitim Vakfı Müdürü Mehtap Erişmiş, şunları söyledi:

VAKFIMIZA BAĞIŞTA BULUNABİLİRSİNİZ

“Vakfımız Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan 1991 yılında muafiyet alınarak 1994 yılından bu yana ilimizde işadamlarımızın ve halkımızın desteği ile faaliyetlerimize devam etmektedir. Vakfımıza bağışta bulunan işadamlarımız bunu gider olarak gösterebiliyorlar. Bu önemli bir konu diye düşünüyorum. Bize bağışta bulunarak bir cebinden alıp diğer ceplerine koyuyorlar ve aynı zamanda güzel bir yardımda bulunmuş oluyorlar. Amacımız Afyonkarahisar halkı ve hayırsever işadamlarımızla elele, gönül gönüle ihtiyaç sahibi, başarılı çocuklarımızın eğitimlerini tamamlayarak vatana, millete hayırlı evlat olarak yetiştirmek ve onları topluma kazandırmaktır.”

EĞİTİM İÇİN ÇALIŞMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ

Yarınlarımız için eğitime önem verilmesi gerektiğini belirten Afyon Eğitim Vakfı Müdürü Mehtap Erişmiş, şöyle devam etti: “Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hüsnü Serteser, İkinci Başkanımız Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban ve birbirinden seçkin yönetim kurulu üyelerimizle eğitim için çalışma yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İlimizde yaşayan herkesin vakfımıza sahip çıkarak eğitime destek olmalarını talep ediyoruz. Geleceğe bir ışık da siz yakın. İhtiyaç sahibi bir öğrencinin eğitimini sürdürebilmesine vesile olun.”

Afyon Eğitim Vakfı’nın yaklaşık bir yıldır YÜNTAŞ Benzinliği içerisinde bulunan yeni binasında hizmet verdiğini söyleyen Erişmiş, destek vermek isteyen herkesi Afyon Eğitim Vakfına beklediklerini kaydetti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum