phishing

Süper Amatör Lig’de zirve mücadelesi zorlu geçiyor

Süper Amatör Lig’de zirve mücadelesi zorlu geçiyor

Süper Amatör Lig’de zirve mücadelesi zorlu geçiyor
23 Mart 2019 - 23:54


 
Afyonkarahisar Süper Amatör Ligi’nde bugün iki, yarın dört karşılaşma oynanacak. Lider Bolvadin Belediyespor yarın Emirdağ deplasmanına çıkarken, en yakın takipçisi Salar Belediyespor bugün kendi evinde Demirspor ile mücadele edecek.
Geçtiğimiz haftalarda Emirdağspor’un da zirveden uzaklaşması ile şampiyonluk mücadelesinin iki takım arasında yaşandığı Süper Amatör Lig’de liderin 2 puan gerisinde yer alan Salar Belediyespor bugün Demirspor’a ev sahipliği yapacak. Demirspor orta sıralarda bulunmasına rağmen ligin en fazla gol atan ve en fazla gol yiyen takımlarından birisi. Geçtiğimiz hafta Emirdağspor’u 9-3 mağlup eden Demirspor’un ligde herhangi bir iddiası kalmadığı için rakipleri karşısında rahat bir futbol ortaya koyuyor. Salar Belediyespor’un ise şampiyonluk umutlarını önümüzdeki haftaya taşıyabilmesi için Demirspor engelini kayıpsız geçmesi gerekiyor.
Salar Belediyespor ile Demirspor arasında bugün oynanacak karşılaşmadan sonra gözler yarın Emirdağ İlçe Stadı’nda oynanacak olan Emirdağspor-Bolvadin Belediyespor maçına çevrilecek. Ligin son üç haftasına lider giren Bolvadin Belediyespor, son haftaların formda olmayan takımlarından Emirdağspor ile deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak sahadan üç puanla ayrılmaktan başka bir şey düşünmüyor.
Lider Bolvadin Belediyespor ile ikinci sıradaki Salar Belediyespor’un bu hafta sahadan aynı puanla ayrılmaları durumunda 2018-2019 sezonunun şampiyonunu, büyük bir ihtimalle önümüzdeki hafta Bolvadin’de oynanacak olan Bolvadin Belediyespor-Salar Belediyespor maçında belirlenecek.
 
 
SÜPER AMATÖR LİG’DE HAFTANIN MAÇLARI
 
23 Mart 2019 Cumartesi
14:00 Salar Belediyespor-Demirspor
14:30 Şuhut Belediye Hisar-Kayıhan Bel.
24 Mart 2019 Pazar
13:00 Döğer Belediye-Susuz Belediyespor
13:00 Emirdağspor-Bolvadin Belediyespor
13:30 Kumartaşspor-Dinar Belediyespor
13:30 Çobanlar Belediyespor-İscehisarspor
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum