phishing

Sandıklıspor DSİ Spor’u kendi saha ve seyircisi önünde konuk edecek

Sandıklıspor DSİ Spor’u kendi saha ve seyircisi önünde konuk edecek

Sandıklıspor DSİ Spor’u kendi saha ve seyircisi önünde konuk edecek
23 Mart 2019 - 23:58


Son üç haftasına girilen Bölgesel Amatör Lig’de yarın Ankara DSİ Spor’u kendi saha ve seyircisi önünde ağırlayacak olan temsilcimiz Sandıklıspor, hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı.
Bölgesel Amatör Lig’in 6.Grubu’nda yarın altı karşılaşma oynanacak. Afyonkarahisar’ın BAL’daki temsilcisi Sandıklıspor, kendi saha ve seyircisi önünde Ankara DSİ Spor ile mücadele edecek.
Sandıklı Stadı’nda saat 15:00’de başlayacak karşılaşmayı Çağrı Oğuzhan Serpim, Erkan Akbak, Abdurrahim Akça’dan oluşan üçlü hakem triosu yönetecek.
Altı haftalık galibiyet serisi geçtiğimiz hafta Kırıkkale Büyük Anadoluspor deplasmanında aldığı yenilgi ile sona eren Sandıklı’nın kırmızı beyazlı takımı, bu hafta evinde oynayacağı Ankara DSİ Spor maçının hazırlıklarını tamamladı.
Son üç haftaya 40 puanla dördüncü sırada giren temsilcimiz Sandıklıspor ligin en rahat takımlarından birisi. Yarınki rakibi Ankara DSİ Spor ise 17 puanla 10.sırada yer alıyor ve her ne kadar düşme potasına yakın olsa da diğer takımlardan bir maçı eksik olduğu için rahat görünüyor. Ancak bu hafta Sandıklı deplasmanında alacağı puan veya puanlar Ankara DSİ Spor’u biraz daha rahatlatacak.
 
BÖLGESEL AMATÖR LİG 6.GRUP HAFTANIN MAÇLARI
 
24 Mart 2019 Pazar
Sandıklıspor-Ankara DSİ Spor
Keçiören Bel.Bağlum-Kırşehir Çayağzı
1926 Polatlı Bel.-Karapınar Belediye
Akşehirspor-Yeniçağaspor
Karaman Belediye-Anadolu Üniversitesi
Sarayönü Belediye-Kırıkkale B.Anadolu
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum