phishing

Afyon Belediyespor Basketbol bu hafta deplasmanda

Afyon Belediyespor Basketbol bu hafta deplasmanda

Afyon Belediyespor Basketbol bu hafta deplasmanda
23 Mart 2019 - 23:45


Basketbol Süper Ligi’nin 23.haftasında Afyon Belediyespor Pazartesi günü İstanbul deplasmanında Darüşşafaka Tekfen’in konuğu olacak.
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde bu hafta da bir birinden çekişmeli karşılaşmalar oynanacak. Ligin en alt sırasına demir atan Afyon Belediyespor, Darüşşafaka deplasmanında galibiyet arayacak.
23.haftanın açılış maçı bugün saat 13:00’de Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediyespor ile Pınar Karşıyaka arasında oynanacak. Bu maçın ardından saat 15:15’de Galatasaray Doğa Sigorta ile Pınar Karşıyaka mücadele edecek. Günün son maçında ise saat 17:30’da Banvit ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek.
Yarın gözler lider Anadolu Efes ile ikinci sıradaki Fenerbahçe Beko’nun maçlarına çevrilecek. Haftaya bir maç fazlası ile lider giren Anadolu Efes deplasmanda lig dördüncüsü Gaziantep Basketbol ile mücadele ederken, ikinci sıradaki Fenerbahçe Beko kendi evinde lig üçüncüsü Tofaş’ı ağırlayacak.
Afyonkarahisar’ın Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcisi Afyon Belediyespor ise 23.haftanın kapanış maçında Pazartesi günü Darüşşafaka Tekfen’in konuğu olacak. Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda saat 19:00’da başlayacak karşılaşma öncesi ev sahibi takımın 29 puanı, Afyon Belediyespor’un da 23 puanı bulunuyor. Afyon Belediyespor’un ligde kalma umutlarını sürdürebilmesi için İstanbul deplasmanından galibiyetle dönmesi gerekiyor. Bu nedenle iki takım arasındaki karşılaşmanın büyük bir çekişme içerisinde geçmesi bekleniyor.
 
TAHİNCİOĞLU BASKETBOL SÜPER LİGİ HAFTANIN MAÇLARI
 
23 Mart 2019 Cumartesi
13:00 Adatıp Sakarya BŞB-Pınar Karşıyaka
15:15 Galatasaray Doğa Sigorta-Beşiktaş S.Japan
17:30 Banvit-İstanbul Büyükşehir Belediye
 
24 Mart 2019 Pazar
13:00 Fenerbahçe Beko-Tofaş
15:15 Gaziantep Basketbol-Anadolu Efes
17:30 Arel Ü.Büyükçekmece-Bahçeşehir Koleji
 
25 Mart 2019 Pazartesi
19:00 Darüşşafaka Tekfen-Afyon Belediyespor
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum