phishing

Şuhut’un su sorunu çözülüyor

Şuhut’un su sorunu çözülüyor

Şuhut’un su sorunu çözülüyor
20 Kasım 2016 - 17:51

Şuhut’un su sorunu çözülüyor

 

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, ilçenin su sorunun çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Şuhut Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleştirilen yeni su deposu, su kuyusu ve terfi hattının geçici kabulü imza töreninde konuşan Başkan Bozkurt, imzaların atılmasıyla saniyede 40 litre su veren kuyunun ve bin metreküplük yeni su deposu ile 4,5 kilometrelik terfi hattının faaliyete geçirileceğini söyledi.

Başkan Bozkurt, “Bu kapsamda halkımıza her zaman belirttiğimiz gibi daha kaliteli ve sağlıklı su temini sözümüzü yerine getiriyoruz. Yaptığımız yatırım ve çalışmalar ile ilçemizin uzun yıllar su problemini ortadan kaldırmayı hedefliyor. Sayın Bakanımızın da destekleriyle inşallah ilçemizin su problemini uzun yıllar ortadan kaldıracak çalışmaları Şuhut’ta gerçekleştireceğiz.  Bu kapsamda bazı projelerimiz var onları da kısa süre zarfında Bakanımızın da destekleriyle hayata geçireceğiz” dedi.

 

SU PROBLEMİ YAŞANMAMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkan Bozkurt, Şuhut’un uzun yıllar su probleminin yaşamaması için çalışmaları sürdürmeye devam edeceklerini söyledi.

Göreve geldiklerinde aylık ortalama 30-35 patlak ve diğer su problemleri ile karşılaştıklarını ve derhal bu konudaki problemin minimuma indirilmesiyle alakalı çalışmalar başlattıklarını hatırlatan Başkan Bozkurt, “Rabbimize çok şükür şuanda bu tarzda problem ve patlaklar yok denecek kadar azalmış durumda” diye konuştu.

Başkan Bozkurt, yeni yatırımların ve hizmetlerin ilçeye ve ilçe halkına hayırlı olmasını temenni ederek, yüklenici firma ve belediye personeline çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum