phishing

Kurullar toplandı

Kurullar toplandı

Kurullar toplandı
20 Kasım 2016 - 17:52

Kurullar toplandı

 

Afyonkarahisar İl Tütün Kurulu ile Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu toplantıları Vali Yardımcısı Adem Uslu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şubesinin koordinasyonunda düzenlenen kurul toplantıları Müdürlük eğitim salonunda yapıldı.

Toplantılara başkanlık yapan Vali Yardımcısı Adem Uslu, kurulların hayırlı olmasını temenni etti, çalışmalarda kurul katılımcılarına başarılar diledi.

Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün ise yapılan Çalıştay ile ilgili daha detaylı bilgi vererek, Müdürlük olarak yaptıkları ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

RUTİN TOPLANTILARINI YAPTILAR

Toplantıların ardından Yeterli Beslenme ve Hareketli Yaşam Kurulu ve ardından Kronik Hava Yolu Hastalıklarını Önleme Kurulu ise rutin toplantılarını gerçekleştirdi.

Yeterli Beslenme ve Hareketli Yaşam Kurulu sunumunu Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Annelik Okulu’nda görevli Diyetisyen İpek Şarlak,  Kronik Hava Yolu Hastalıklarını Önleme Kurulu sunumunu da BOHPK Şubesinde görevli Hemşire Canan Gümüştekin yaptı.

Sunumlarda 4 aylık çalışmaların değerlendirmesi yapılıp gelecek 4 aylık dönemin planı tartışıldı, kararlar alındı.

Başkanlığını Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün’ün yaptığı her iki toplantıda da kurumlar arası işbirliğine daha çok ağırlık verilmesi kararlaştırıldı.    

YORUMLAR

  • 0 Yorum