phishing

Şehit yakınları ve gazilere ücretsiz

Şehit yakınları ve gazilere ücretsiz

Şehit yakınları ve gazilere ücretsiz
25 Eylül 2017 - 20:06

Şehit yakınları ve gazilere ücretsiz

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer (ANS) Araştırma ve Uygulama ve okulunun kantinlerini işleten Aşık Büyükbaş, kantinlerinden alış veriş yapan şehit yakınları, gaziler ve askeri erlerden ücret almıyor. Kantin işletmesinin bu uygulaması büyük takdir topluyor

 

İSAMİL SAGUN (Özel)-AKÜ Ahmet Necdet Sezer (ANS) Araştırma ve Uygulama hastanesinin kantinini işleten ve kantinlerinin duvarlarına astığı ‘Müessesemizden şehit yakınları, gaziler ve askeri erlerden ücret alınmamaktadır’ yazısı ile dikkatleri üzerine çeken işletmeci Aşık Büyükbaş, şehit yakınları ve gazilerin emrinde olduğunu söyledi. Afyonkarahisar’ın yanı sıra 12 ilde daha kantin işletmeciliğini ağabeyleri, kardeşleri ve yiyenleriyle birlikte yaptıklarını ifade eden Aşık Büyükbaş, şehit yakınlarına, gazilere ve askeri erlere ayrı bir önem verdiklerini söyledi.

ONLAR İÇİN NE YAPSAK AZDIR

Şehit yakınları ve gazilerin her zaman baş tacı olduğunu belirten Büyükbaş, “Kantin işletmeciliği yaptığımız her yerde şehit yakınlarımıza, gazilerimize ve askeri erlerimize büyük önem veriyoruz. Onlar bizim başımızın tacıdır. Şehitlerimiz ve gazilerimiz canlarını ülkemiz için seve seve feda ederken, askerlerimizde vatanımızı ve bayrağımızı bekliyorlar. Bizlerin rahat ve huzuru için gece gündüz demeden mücadele ediyorlar. Onlar canlarını hiç sayarken biz neden onlar için bir şeyler yapmayalım diye düşündük. Rahmetli anne ve babamızın ismini taşıyan Sultan-Ahmet Kantin İşletmeleri olarak tüm kantinlerimizde şehit yakınlarımıza, gazilerimize ve askeri erlerimize her şeyi ücretsiz yaptık” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum