phishing

Okuma Haftası Şenliği başlıyor

Okuma Haftası Şenliği başlıyor

Okuma Haftası Şenliği başlıyor
08 Ekim 2017 - 18:58

Okuma Haftası Şenliği başlıyor

 

8. Okuma haftası etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisar’da kitap şenliği ve resim ve el sanatları sergisi bu gün açılıyor

 

ÖMER BAĞLAN-Emekli Albay ve Okuma Haftası Tertip Komite Başkanı İsmail Özdilek, 8. Okuma haftası, 4. kitap şenliği,  Afyonlu ressam ve el sanatları sergisinin bu gün Afyon Lisesinde açılacağını söyledi. Özdilek, “2009 yılında başlamak üzere her yılın Aralık ayının üçüncü haftasını Afyonkarahisar Valiliğinin onayı ile 'Yeni yıl hediyeniz bir kitap olsundiyerek okuma haftası olarak ilan ettirdik. 2017 yılında 8nci Okuma Haftası ve 4ncü Kitap şenliği dışarıdan gelecek sanatçı ve yazarların katılması ile daha etkin olarak yürütülmesini planladık. Geçen seneki etkinliklerde olduğu tüm Afyonlu ressamların resimlerini, el sanatkârları ve özel uğraşları olan hemşerilerimiz eserlerini sergi alanımızda sergilemeye davet ettik. Bugüne kadar Valilik, Belediyemiz, Basınımız, AKSAM, dernekler ve halkımız bizleri her konuda desteklediler. Heyetimiz adına kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

HEMŞERİLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Emekli Albay ve Okuma Haftası Tertip Komite Başkanı İsmail Özdilek, serginin açılışı ile ilgili bilgiler verdi. Özdilek şöyle konuştu; “Afyonumuzun kitap evleri, eserlerini sergilemek isteyen ressamlar, el sanatları ve özel yapıtları olan hemşerilerim yapıtlarını sergilemek için etkinliklerimize katılmalarından mutluluk duyarız. Tören bu gün saat 10:00’da Afyon lisesi girişinde başlayacak. Saat 10.30: Resim ve El Sanatları Sergisinin açılması ve saat: 11.00 Afyon Lisesi yanında kurulan Kitap Şenlik alanının gezilmesi, kitap satışları, her seviyedeki hemşerilerimin alacağı tarzda indirimli fiyatlarla satılması hedeflenmektedir.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum