phishing

Köksal: ‘Stadyuma Atatürk ismi verilmelidir’

Köksal: ‘Stadyuma Atatürk ismi verilmelidir’

Köksal: ‘Stadyuma Atatürk ismi verilmelidir’
30 Mayıs 2017 - 21:07 - Güncelleme: 01 Haziran 2017 - 01:28

Köksal: ‘Stadyuma Atatürk ismi verilmelidir’

 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın cevaplaması üzerine sunduğu soru önergesinde Afyonkarahisar’da yeni yapılan stadın isminin Atatürk olup olmayacağını sordu

 

KURTULUŞ-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın yanıtlaması için soru önergesi verdi.

HESAPLAŞMA APAÇIK ORTADA

Köksal, soru önergesinde, “AKP iktidara geldiği 2002 yılından beri, başta okullar olmak üzere kurumların caddelerin, sokakların spor tesisleri ve stadyumların isimlerini değiştirmeye başladığı gözlenmektedir. Asıl amacı Cumhuriyet’le hesaplaşmak ve Atatürk’ün izlerini silmek olan AKP'nin, özellikle Atatürk, İnönü ve Cumhuriyet isimlerini taşıyan her şeyle hesaplaşma içine girdiği apaçık ortadadır. Son günlerde ülkenin neredeyse her kentinde bulunan Stadyum ve spor tesislerinde ki Atatürk isminin kaldırılması, ya da yıkılıp yerlerine yapılan stadyumlara Atatürk isminin verilmesi yerine 'Arena' isminin verilmesi Atatürk'le hesaplaşma içinde olunduğunun başlıca kanıtlarındandır” dedi.

AFYON ARENA’NIN İSMİ ATATÜRK OLACAK MI?

Milletvekili Köksal, şu soruyu yöneltti:

“Buna göre AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın stadlardan Arena isimlerinin kaldırılması yönünde ki görüşlerini bildirmesinden sonra; Afyonkarahisar ilinde bulunan Afyon Atatürk Stadyumu’nun yerine yapılan ve bu sezon kullanılmaya başlanılan Afyon Arena stadyumunun ismini Afyonkarahisar Atatürk Stadyumu olarak değiştirmeyi düşünüyor musunuz?”

YORUMLAR

  • 0 Yorum