phishing

İscehisar termal merkez olma yolunda

İscehisar termal merkez olma yolunda

İscehisar termal merkez olma yolunda
15 Ekim 2017 - 18:45

İscehisar termal merkez olma yolunda

 

 

KURTULUŞ-Termalin başkent Afyonkarahisar’da yeni bir termal merkez doğuyor. Daha önce, Avşar Maden Suyu ile dikkatleri üzerine çeken İscehisar’da, termal havuz açıldı. iscehisarhaber.net’in haberine göre, İscehisar Belediyesinin altı ay önce sondajla çıkardığı termal su için yaptırdığı havuz açılışı yapıldı. Açılışa AK Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal, İscehisar Kaymakamı Muhammet Öztabak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, AK Parti İlçe Başkanı Murat Dikmen, AK Parti İlce Kadın Kolları Başkanı Gülsefa Azgın ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Çibik, açılışta bir konuşma yaparak, “Sıcak suya kavuştuk. 45 derece termal suyu bu tesisimizde halkımız ile paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Çibik, termal yatırımarın süreceğini belirtti.

Kaymakam Muhammet Öztabak da tesisin ilçeye kazandırılan güzel bir yatırım olduğuna vurgu yaptı.

TERMAL HİZMETİN ÖNEMİ BÜYÜK

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Dudu Özkal ise termal suyun büyük bir nimet olduğunu belirterek başladığı konuşmasında, “İlçeye termal su ile termal bir havuzun kazandırılmasının öneminin büyük olduğunu düşünüyorum” dedi.

Milletvekili Özkal, termal sıcak suyun, elektrik üretimi, ısıtma, seracılık ve termal turizm gibi bir çok alanda kullanılabileceğini belirterek, İscehisar’da termale dayalı değişik projelerin gündeme gelebileceğini kaydetti.

Daha sonra açılışı yapılan havuz, salı-çarşamba-perşembe günleri kadınlara, cuma-cumartesi-pazar günleri de erkeklere hizmet verecek.  Havuz 10:00-22:00 saatleri arasında açık olacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum