phishing

Güssüm öğretmen istedi Hakkari’ye kitap yağdı

Güssüm öğretmen istedi Hakkari’ye kitap yağdı

 Güssüm öğretmen istedi Hakkari’ye kitap yağdı
23 Şubat 2017 - 16:32

 

Güssüm öğretmen istedi

Hakkari’ye kitap yağdı

 

 

 

Hakkari'de öğretmenlik yapan Afyonkarahisarlı Güssüm Deveci okul müdürü Sıtkı Zerek’in rehberliği doğrultusunda başlattığı kitap kampanyası kısa sürede Türkiye genelinde ses getirdi.

Sosyal medya üzerinden ‘Kitap Kampanyası başlatan Güssüm Deveci Türkiye’nin birçok yerinde yoğun ilgi gördü. Afyonkarahisar’da gazetecilik yapan eşinin sayesinde yerel gazetelerde kampanyasını duyurma fırsatını buldu. Böylece iki bine yakın roman, YGS ve LYS kitaplarını okuluna kazandırdı.

KİTAP DESTEĞİ VERENLERE TEŞEKKÜR

Atandığı okulun kütüphanesinin zengin olmadığını gören Güssüm Deveci, “Hakkari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sıtkı Zerek’in önderliğinde öğretmenlerle birlikte bir kitap kampanyasını başlattık. Kampanyamıza duyarsız kalmayan eğitim gönüllüleri sayesinde kitaplar kargo ile yola çıktı. Türkiye’nin birçok farklı illinden kitaplarımız geldi. İki bine yakın kitabın içinde Türk ve Dünya klasikleri başta olmak üzere çok çok farklı yayınevinin roman türleri, YGS - LYS test kitapları bulunmaktadır. Bu kitaplarımızın öğrencilerimize faydalı olacağına inanıyoruz. Kitap çağrımıza destek veren Afyon Teknik Koleji’ne, Afyon Bahçeşehir Koleji’ne, Sinada Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Başdemir’e, Özel bir bankada memur olan Saliha Aydoğan ile arkadaşlarına ve Şair Yazar Nuray Tunç’a teşekkür ederiz” diye konuştu.●KURTULUŞ

           

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum