phishing

Gazi uzman çavuş baba evine getirildi

Gazi uzman çavuş baba evine getirildi

Gazi uzman çavuş baba evine getirildi
06 Ağustos 2017 - 17:00

 

 

 

 

 Gazi uzman çavuş

baba evine getirildi

 

 

 

Görev yaptığı Hakkari’den nişanlanmak üzere memleketi Bolvadin’e gelmek üzere bindiği araca, eli kanlı terör örgütü tarafından düzenlenen bombalı saldırıda beli kırılan gazi Piyade Uzman Çavuş Süleyman Çelik, GATA’da tamamlanan tedavisinin ardından baba ocağına getirildi

 

 

 

 

Hakkari'de teröristler tarafından yola döşenen mayının patlatılması sonucu 19 askerin yaralandığı saldırıda beli kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan gazi Piyade Uzman Çavuş Süleyman Çelik,  Bolvadin’deki baba evine getirildi. Çelik (24), 17 Temmuz'da  Hakkari'nin  Yüksekova ilçesine bağlı  Esendere beldesi yakınlarında, memleketine nişanlanmak için izne giderken, içinde bulundukları sivil aracın geçişi sırasında  PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu yaralanmıştı.

GAZİ YARALARININ İYİLEŞMESİNİ BEKLİYOR

Çelik, önce  Hakkari'ye ardından da  Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastaneden taburcu olan gazi Çelik,  Bolvadin ilçesinin  Kırkgöz Mahallesi'ndeki evinde, anne ve babasının yardımı ile yaralarının iyileşmesini bekliyor.

Evine geldiği için mutlu olduğunu dile getiren Çelik, GATA'dan tedavisine evinde devam edilmesi için taburcu edildiğini söyledi.

BELİMDE VE PARMAKLARIMDA KIRIKLAR VAR

Çelik, olay gününü ise şöyle anlattı:

"Nişanlanmak için 17 Temmuz'da araçla izne geliyordum, bulunduğumuz araç bir anda devrildi ve takla attı. Daha sonra GATA'ya getirildim. Belimde ve parmaklarımda kırıklar var. Akciğerimde de yırtılma olmuş. GATA'dan parmaklarım iyileşsin kendimi biraz daha toparlayayım diye taburcu ettiler."

YARALARI İYELEŞSİN FİZİK TEDAVİYE BAŞLAYACAĞIZ

Baba Çelik, evde bir süre oğlunun yaralarının geçmesini bekleyeceklerini belirterek, "Oğlum nişan yapmak için izne geliyordu. Burada doktorun gösterdiği bazı egzersizleri oğluma yaptırıyorum. Yaraları iyileştikten sonra da fizik tedaviye başlayacağız." dedi.(AA)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum